Anna puu instagram

Anna Puu (@annapuuofficial) • Instagram photos and videos

111k Followers, 884 Following, 1874 Posts – See Instagram photos and videos from Anna Puu (@annapuuofficial)

Anna Puu on Instagram: “Maksoin synnytyslaskun: 127,30 …

14.6k Likes, 419 Comments – Anna Puu (@annapuuofficial) on Instagram: “Maksoin synnytyslaskun: 127,30 euroa. Tämä summa sisältää priimaluokan hoitoa …

Anna Puu (@annapuuofficial) • Instagram photos and videos

111k Followers, 884 Following, 1873 Posts – See Instagram photos and videos …

Anna Puu on Instagram: “Tuntuuko teistäkin joskus siltä, että …

Anna Puu Instagramissa : “Tuntuuko teistäkin joskus siltä, että teidän sisällä asuu pieni lapsi? #äitionkspakkojoseihuvita”

6128 Likes, 84 Comments – Anna Puu (@annapuuofficial) on Instagram: “Tuntuuko teistäkin joskus siltä, että teidän sisällä asuu pieni lapsi?

6,128 Likes, 84 Comments – Anna Puu (@annapuuofficial) on Instagram: “Tuntuuko teistäkin joskus siltä, että teidän sisällä asuu pieni lapsi? #äitionkspakkojoseihuvita”

Tää kuva summaa turhankin osuvasti viime maalis-marraskuun..

Anna Puu on Instagram: “Tää kuva summaa turhankin osuvasti viime maalis-marraskuun..😂Ja nyt siitä tulee mun motivaattori harrastaa tänä vuonna jotain muuta kuin sohvajumittamista!Entäs sinä? Teitkö uuden vuoden lupauksia tms?#sohvis #uusivuosiuudetkuviot”

8041 Likes, 53 Comments – Anna Puu (@annapuuofficial) on Instagram: “Tää kuva summaa turhankin osuvasti viime maalis-marraskuun.. Ja nyt siitä tulee mun …

8,041 Likes, 53 Comments – Anna Puu (@annapuuofficial) on Instagram: “Tää kuva summaa turhankin osuvasti viime maalis-marraskuun..😂Ja nyt siitä tulee mun motivaattori harrastaa tänä vuonna jotain muuta kuin sohvajumittamista!Entäs sinä? Teitkö uuden vuoden lupauksia tms?#sohvis #uusivuosiuudetkuviot”

anna puu is the queen ❤️ – Instagram

411 Followers, 419 Following, 102 Posts – See Instagram photos and videos from ANNA PUU IS THE QUEEN ✨❤️ (@annapuuiloveyou)

Anna Puu on Instagram: “Olin lauantaina yksityiskeikalla Iso …

Anna Puu Instagramissa : “Olin lauantaina yksityiskeikalla Iso-Syötteellä. Ensimmäistä kertaa sitten tammikuun ja todella nautin. Hetken ehdin tunnelmoida miten hieno Heartbreak Hotel – kiertueesta olisi tullut. Ja ihan viimeiseen asti ollaan kaikkemme yritetty ja kivet käännetty, että edes osa niistä konserteista turvallisesti tapahtuisi. Matematiikka ja tämän hetkiset pelonsekaiset tunnelmat sekä rajoitukset vain tekevät näin suuren projektin viemisen lavalle täysin mahdottomaksi. 😔Heartbreak Hotel -kiertue on nyt virallisesti peruutettu, eikä sitä valitettavasti siirretä myöhemmäksi, koska takeita siihenkään ei juuri nyt ole. Mutta kyllä te vielä joskus pääsette konsertin näkemään. Jollain keinolla. Sen lupaan!Särkyneen sydämeni pohjasta kiitän mun bändiä ja crewta sekä kaikkia lipun ostaneita kärsivällisyydestä. Lippurahojen palautusta voi hakea 30.11.2020 mennessä joko lippu.fi:n tai ticketmasterin sivuilta, riippuen konsertista. Voikaa hyvin ja pysykää terveinä. Käykää ihmettelemässä syksyn kaunista väriloistoa. Toivottavasti kohdataan livemusiikin merkeissä mahdollisimman pian! 💔, Anna#HeartbreakHotel #konserttikiertue #tour #peruttu #cancelled @centrallineentertainment @comusic @capitolfinland @lippu.fi @ticketmaster.fi”

7361 Likes, 152 Comments – Anna Puu (@annapuuofficial) on Instagram: “Olin lauantaina yksityiskeikalla Iso-Syötteellä. Ensimmäistä kertaa sitten tammikuun …

7,361 Likes, 152 Comments – Anna Puu (@annapuuofficial) on Instagram: “Olin lauantaina yksityiskeikalla Iso-Syötteellä. Ensimmäistä kertaa sitten tammikuun ja todella nautin. Hetken ehdin tunnelmoida miten hieno Heartbreak Hotel – kiertueesta olisi tullut. Ja ihan viimeiseen asti ollaan kaikkemme yritetty ja kivet käännetty, että edes osa niistä konserteista turvallisesti tapahtuisi. Matematiikka ja tämän hetkiset pelonsekaiset tunnelmat sekä rajoitukset vain tekevät näin suuren projektin viemisen lavalle täysin mahdottomaksi. 😔Heartbreak Hotel -kiertue on nyt virallisesti peruutettu, eikä sitä valitettavasti siirretä myöhemmäksi, koska takeita siihenkään ei juuri nyt ole. Mutta kyllä te vielä joskus pääsette konsertin näkemään. Jollain keinolla. Sen lupaan!Särkyneen sydämeni pohjasta kiitän mun bändiä ja crewta sekä kaikkia lipun ostaneita kärsivällisyydestä. Lippurahojen palautusta voi hakea 30.11.2020 mennessä joko lippu.fi:n tai ticketmasterin sivuilta, riippuen konsertista. Voikaa hyvin ja pysykää terveinä. Käykää ihmettelemässä syksyn kaunista väriloistoa. Toivottavasti kohdataan livemusiikin merkeissä mahdollisimman pian! 💔, Anna#HeartbreakHotel #konserttikiertue #tour #peruttu #cancelled @centrallineentertainment @comusic @capitolfinland @lippu.fi @ticketmaster.fi”

Anna Puu on Instagram: “Nää kuvat on reilun 13 vuoden takaa …

Anna Puu Instagramissa : “Nää kuvat on reilun 13 vuoden takaa Kiinan ja Tiibetin matkalta. Lennettiin ensin Pekingiin ja sieltä junalla pääkohteeseen Tiibetin puolelle Lhasaan ja Himalajalle. Moni asia jäi mieleen: aurinko poltti päänahkaa (oltiin kuitenkin useampi kilometri lähempänä aurinkoa), suitsukkeiden tuoksu ja jakin rasvan haju 24/7, kirkkaan sininen taivas ja tuulessa lepattavat värikkäät rukousliput, uteliaat ja suloiset lapset, tiheämpi hengitysrytmi, vuoristotautiin tarkoitetun lääkkeen aiheuttamat sivuvaikutukset (sormien kihelmöinti, muutokset makuaistissa..) ja hienoin tähtitaivas, jonka oon eläissäni nähnyt.Tuo kuva minusta sininen pipo päässä on se, jonka liitin hakemukseeni Idols – laulukilpailuun seuraavana vuonna.Aina valmiina seikkailuun!#tbt #muistelotorstai #maailmanmatkaaja #seikkailija #tiibet #himalaja #mounteverest #korkealtanäkeeparemmin #korkeallaaurinkopolttaakuumemmin #lähempänätaivasta”

6522 Likes, 37 Comments – Anna Puu (@annapuuofficial) on Instagram: “Nää kuvat on reilun 13 vuoden takaa Kiinan ja Tiibetin matkalta.

6,521 Likes, 37 Comments – Anna Puu (@annapuuofficial) on Instagram: “Nää kuvat on reilun 13 vuoden takaa Kiinan ja Tiibetin matkalta. Lennettiin ensin Pekingiin ja sieltä junalla pääkohteeseen Tiibetin puolelle Lhasaan ja Himalajalle. Moni asia jäi mieleen: aurinko poltti päänahkaa (oltiin kuitenkin useampi kilometri lähempänä aurinkoa), suitsukkeiden tuoksu ja jakin rasvan haju 24/7, kirkkaan sininen taivas ja tuulessa lepattavat värikkäät rukousliput, uteliaat ja suloiset lapset, tiheämpi hengitysrytmi, vuoristotautiin tarkoitetun lääkkeen aiheuttamat sivuvaikutukset (sormien kihelmöinti, muutokset makuaistissa..) ja hienoin tähtitaivas, jonka oon eläissäni nähnyt.Tuo kuva minusta sininen pipo päässä on se, jonka liitin hakemukseeni Idols – laulukilpailuun seuraavana vuonna.Aina valmiina seikkailuun!#tbt #muistelotorstai #maailmanmatkaaja #seikkailija #tiibet #himalaja #mounteverest #korkealtanäkeeparemmin #korkeallaaurinkopolttaakuumemmin #lähempänätaivasta”

annapuuofficial Instagram profile with posts and stories

@annapuuofficial Instagram profile with posts and stories – Picuki.com

Anna Puu ; 5k. 59 ; 25k. 547 ; 4k. 28 ; 6k. 97 ; 871. 8.

Explore @annapuuofficial Instagram profile with posts and stories – Picuki.com

Keywords: anna puu instagram