Fitoona instagram

Oona- COACH, ATHLETE & MOM (@fitoona) • Instagram …

65.8k Followers, 1180 Following, 2037 Posts – See Instagram photos and videos from Oona- COACH, ATHLETE & MOM (@fitoona)

[Yhteistyössä: Felicitas Mehiläisen kanssa] Fitoona.com …

1849 Likes, 6 Comments – Oona- COACH, ATHLETE & MOM (@fitoona) on Instagram: “[Yhteistyössä: Felicitas Mehiläisen kanssa] Fitoona.com- Blogissa tekstiä …

COACH, ATHLETE & MOM (@fitoona) • Instagram photos and …

Bachelor of Sports & Strength and Conditioning coach/PT ‍♂️ FIN Rugby

Oona- COACH, ATHLETE & MOM on Instagram

4042 Likes, 29 Comments – Oona- COACH, ATHLETE & MOM (@fitoona) on Instagram: “En voi uskoa, että meidän pikkumimmi on tänään 5kk!

Oona- COACH, ATHLETE & MOM on Instagram

Oona- COACH, ATHLETE & MOM Instagramissa : “Week 5 / week 35 😂🙌.Jaksaa, jaksaa… Nyt rv 36 menossa ja vielä pitää vähän malttaa…Muutoksia on mahtunut hyvin koko taipaleelle, tässä ehkä tän hetken kuulumiset:▪️Paino noussut asteittain ja kehon koostumus muuttunut nesteisemmäks ja tietysti myös rasvaa kertynyt.▪️Nivelet löystynyt entisestään. Perus nilkkaralleja meinaa tulla ja liitoksissa tuntuu 😂 ja välillä sellanen olo, että joku repis lonkkia irti. ▪️Hiusten väri tummuu edelleen.. Heti raskauden alussa mulla rupes tummumaan tukka. Onnea vaan niille kellä on vahvistunut ja paksuuntunut hius.. Ei vaan täällä! 😂▪️Yölliset valveilla olot.. Välillä menee 1-1.5h hereillä ja ihan pirteenä. Ja toki vessassa saa ravata.. ▪️Illalla ei enää löydä asentoa missä olla. Alkaa olla sellanen purkukuula olo. 😆.Mutta mitään en vaihtaisi! Ottaisin kaikki muutokset vaikka triplana. Niin onnellinen olo tästä pikkusesta 😍 ja kun tietää, minkä takia kropassa tuntuu niin psyykkisesti ei enää tunnu, kuin hyvältä 😀🙌Tänään neuvolassa lääkärin tsekissä ja kaikki niin kuin pitääkin. Pää on jo alhaalla valmiina maailmaan, saa nähdä kuinka kauan likka malttaa vielä pysyä sisällä! 🤔.#pregnancy #preglife #rv36 #marraskuiset2020 #coronaweight”

3866 Likes, 18 Comments – Oona- COACH, ATHLETE & MOM (@fitoona) on Instagram: “Week 5 / week 35 . Jaksaa, jaksaa… Nyt rv 36 menossa ja vielä pitää …

3,864 Likes, 18 Comments – Oona- COACH, ATHLETE & MOM (@fitoona) on Instagram: “Week 5 / week 35 😂🙌.Jaksaa, jaksaa… Nyt rv 36 menossa ja vielä pitää vähän malttaa…Muutoksia on mahtunut hyvin koko taipaleelle, tässä ehkä tän hetken kuulumiset:▪️Paino noussut asteittain ja kehon koostumus muuttunut nesteisemmäks ja tietysti myös rasvaa kertynyt.▪️Nivelet löystynyt entisestään. Perus nilkkaralleja meinaa tulla ja liitoksissa tuntuu 😂 ja välillä sellanen olo, että joku repis lonkkia irti. ▪️Hiusten väri tummuu edelleen.. Heti raskauden alussa mulla rupes tummumaan tukka. Onnea vaan niille kellä on vahvistunut ja paksuuntunut hius.. Ei vaan täällä! 😂▪️Yölliset valveilla olot.. Välillä menee 1-1.5h hereillä ja ihan pirteenä. Ja toki vessassa saa ravata.. ▪️Illalla ei enää löydä asentoa missä olla. Alkaa olla sellanen purkukuula olo. 😆.Mutta mitään en vaihtaisi! Ottaisin kaikki muutokset vaikka triplana. Niin onnellinen olo tästä pikkusesta 😍 ja kun tietää, minkä takia kropassa tuntuu niin psyykkisesti ei enää tunnu, kuin hyvältä 😀🙌Tänään neuvolassa lääkärin tsekissä ja kaikki niin kuin pitääkin. Pää on jo alhaalla valmiina maailmaan, saa nähdä kuinka kauan likka malttaa vielä pysyä sisällä! 🤔.#pregnancy #preglife #rv36 #marraskuiset2020 #coronaweight”

Oona- COACH, ATHLETE & MOM on Instagram

2570 Likes, 37 Comments – Oona- COACH, ATHLETE & MOM (@fitoona) on …

Oona- COACH, ATHLETE & MOM on Instagram

2404 Likes, 6 Comments – Oona- COACH, ATHLETE & MOM (@fitoona) on Instagram: …

Blogipostausta myöhemmin kamppanjasta ja oma näkemys …

4515 Likes, 26 Comments – Oona- COACH, ATHLETE & MOM (@fitoona) on Instagram: “Blogipostausta myöhemmin kamppanjasta ja oma näkemys tuotteesta! …”

Oona- COACH, ATHLETE & MOM on Instagram

1803 Likes, 4 Comments – Oona- COACH, ATHLETE & MOM (@fitoona) on Instagram: …

Oona- COACH, ATHLETE & MOM on Instagram

2864 Likes, 5 Comments – Oona- COACH, ATHLETE & MOM (@fitoona) on Instagram: …

Keywords: fitoona instagram