Hanna sarkkinen instagram

Hanna Sarkkinen (@hsarkkinen) • Instagram photos and videos

5770 Followers, 1427 Following, 1641 Posts – See Instagram photos and videos from Hanna Sarkkinen (@hsarkkinen)

Hanna Sarkkinen (@hsarkkinen) • Instagram photos and videos

5768 Followers, 1425 Following, 1641 Posts – See Instagram photos and videos …

Hanna Sarkkinen on Instagram: “Suomessa köyhä mies …

Hanna Sarkkinen on Instagram: “Suomessa köyhä mies kuolee noin kymmenen vuotta rikasta aiemmin. Siksi sote-uudistusta tarvitaan. Pidin tänään @vasemmisto ryhmäpuheen sotesta eduskunnassa. Me Vasemmistossa haluamme vähentää köyhyyttä, ja me haluamme, että kaikki suomalaiset varallisuudesta riippumatta saavat laadukkaita sosiaali- ja terveyspalveluja. Se tarkoittaa, että jokaisesta vanhuksesta huolehditaan, terveyskeskukseen pääsee sujuvasti kaikkialla, ja perheet saavat apua, jos voimavarat ehtyvät. Vaikka Suomen sosiaali- ja terveydenhuoltojärjestelmä on yksi maailman tehokkaimmista, sen uudistamisen tarve on tunnustettu jo yli vuosikymmen sitten. Julkisen vallan on kyettävä turvaamaan kansalaisten tarvitsemat sosiaali- ja terveyspalvelut kaikissa tilanteissa. On tärkeää, että ensimmäistä kertaa lailla säädetään selkeästi palveluiden riittävästä omasta tuotannosta. Monituottajamalli säilyy, palveluita tullaan jatkossakin hankkimaan yksityisiltä yrityksiltä sekä kolmannelta sektorilta, mutta hyvinvointialueellatulee olla riittävä oma palvelutuotanto. Kaikkea ei voi jatkossa yksityistää, ja hyvä niin. Terveyskeskukseen pitää päästä ja sosiaalityöntekijän olla tavattavissa, niin Oulussa, Oulunkylässä kuin Outokummussakin. Palvelutarpeisiin perustuva valtakunnallinen rahoitusmalli takaa, että myös Pihtiputaan mummosta voidaan pitää huolta. Vähäväkisten alueiden lisäksi, on kannettava huolta myös kasvukaupunkien ihmisten palveluista. Vaikka tavoitteena on turvata palveluita väestöään menettäville alueille, niin kaupunkeja ei unohdeta. Uudistus ei sisällä kaavamaisia kolmen miljardin leikkauksia kuten oli Kokoomuksen ajamassa sote-mallissa. Kuitenkin rahoitusmallissa on kustannustehokkuuteen ohjaavia elementtejä. Kustannuspaineet ovat ikääntyvässä Suomessa todellisia, ja tavoitteena on lisätä kustannustehokkuutta hallitusti, palveluita vaarantamatta. Tietenkään uudistus ei ole täydellinen eikä yksistään autuaaksi tekevä. Tarvitaan hoitotakuulain uudistus, joka nopeuttaa terveyskeskusten hoitoonpääsyä. Erityisen tärkeää on parantaa mielenterveyspalveluiden saatavuutta. #sote #vasemmisto #eduskunta”

222 Likes, 3 Comments – Hanna Sarkkinen (@hsarkkinen) on Instagram: “Suomessa köyhä mies kuolee noin kymmenen vuotta rikasta aiemmin.

221 Likes, 3 Comments – Hanna Sarkkinen (@hsarkkinen) on Instagram: “Suomessa köyhä mies kuolee noin kymmenen vuotta rikasta aiemmin. Siksi sote-uudistusta tarvitaan. Pidin tänään @vasemmisto ryhmäpuheen sotesta eduskunnassa. Me Vasemmistossa haluamme vähentää köyhyyttä, ja me haluamme, että kaikki suomalaiset varallisuudesta riippumatta saavat laadukkaita sosiaali- ja terveyspalveluja. Se tarkoittaa, että jokaisesta vanhuksesta huolehditaan, terveyskeskukseen pääsee sujuvasti kaikkialla, ja perheet saavat apua, jos voimavarat ehtyvät. Vaikka Suomen sosiaali- ja terveydenhuoltojärjestelmä on yksi maailman tehokkaimmista, sen uudistamisen tarve on tunnustettu jo yli vuosikymmen sitten. Julkisen vallan on kyettävä turvaamaan kansalaisten tarvitsemat sosiaali- ja terveyspalvelut kaikissa tilanteissa. On tärkeää, että ensimmäistä kertaa lailla säädetään selkeästi palveluiden riittävästä omasta tuotannosta. Monituottajamalli säilyy, palveluita tullaan jatkossakin hankkimaan yksityisiltä yrityksiltä sekä kolmannelta sektorilta, mutta hyvinvointialueellatulee olla riittävä oma palvelutuotanto. Kaikkea ei voi jatkossa yksityistää, ja hyvä niin. Terveyskeskukseen pitää päästä ja sosiaalityöntekijän olla tavattavissa, niin Oulussa, Oulunkylässä kuin Outokummussakin. Palvelutarpeisiin perustuva valtakunnallinen rahoitusmalli takaa, että myös Pihtiputaan mummosta voidaan pitää huolta. Vähäväkisten alueiden lisäksi, on kannettava huolta myös kasvukaupunkien ihmisten palveluista. Vaikka tavoitteena on turvata palveluita väestöään menettäville alueille, niin kaupunkeja ei unohdeta. Uudistus ei sisällä kaavamaisia kolmen miljardin leikkauksia kuten oli Kokoomuksen ajamassa sote-mallissa. Kuitenkin rahoitusmallissa on kustannustehokkuuteen ohjaavia elementtejä. Kustannuspaineet ovat ikääntyvässä Suomessa todellisia, ja tavoitteena on lisätä kustannustehokkuutta hallitusti, palveluita vaarantamatta. Tietenkään uudistus ei ole täydellinen eikä yksistään autuaaksi tekevä. Tarvitaan hoitotakuulain uudistus, joka nopeuttaa terveyskeskusten hoitoonpääsyä. Erityisen tärkeää on parantaa mielenterveyspalveluiden saatavuutta. #sote #vasemmisto #eduskunta”

Hanna Sarkkinen on Instagram: “Tälläinen ilahduttava …

Tälläinen ilahduttava tarrayhdistelmä oli tien varressa.

Lasten oikeudet ovat aikuisten velvollisuuksia. Parhaillaan …

Hanna Sarkkinen on Instagram: “Lasten oikeudet ovat aikuisten velvollisuuksia. Parhaillaan vietetään lasten oikeuksien viikkoa. Suomelle on valmisteltu tällä kaudella laaja kansallinen lapsistrategia. Lapsiperheköyhyyden vähentäminen on myös hallituksen keskeinen tavoite ja huomioitu vahvasti sosiaali- ja terveysministeriön julkaisemassa toimintasuunnitelmassa köyhyyden vähentämiseksi.Tänään on myös Lapsi töihin -päivä ja sitä vietettiin jälleen myös sosiaali- ja terveysministeriössä. Päivä on yksi tapa edistää lapsimyönteistä työkulttuuria. Tänä vuonna voimaan tullut perhevapaauudistus lisäsi perhevapaiden määrä. Tasa-arvon ja lapsimyönteisen yhteiskunnan edistämiseksi tarvitaan jatkossakin toimia.Osallistuin muiden STM ministereiden kanssa lasten kyselytunnille ja myös oma jälkikasvuni oli tietenkin menossa mukana! #LapsenOikeuksienViikko#lapsimukaantöihinpäivä #hallitus #lastenoikeudet #stm #lapset”

101 Likes, 0 Comments – Hanna Sarkkinen (@hsarkkinen) on Instagram: “Lasten oikeudet ovat aikuisten velvollisuuksia. Parhaillaan vietetään lasten oikeuksien …

101 Likes, 0 Comments – Hanna Sarkkinen (@hsarkkinen) on Instagram: “Lasten oikeudet ovat aikuisten velvollisuuksia. Parhaillaan vietetään lasten oikeuksien viikkoa. Suomelle on valmisteltu tällä kaudella laaja kansallinen lapsistrategia. Lapsiperheköyhyyden vähentäminen on myös hallituksen keskeinen tavoite ja huomioitu vahvasti sosiaali- ja terveysministeriön julkaisemassa toimintasuunnitelmassa köyhyyden vähentämiseksi.Tänään on myös Lapsi töihin -päivä ja sitä vietettiin jälleen myös sosiaali- ja terveysministeriössä. Päivä on yksi tapa edistää lapsimyönteistä työkulttuuria. Tänä vuonna voimaan tullut perhevapaauudistus lisäsi perhevapaiden määrä. Tasa-arvon ja lapsimyönteisen yhteiskunnan edistämiseksi tarvitaan jatkossakin toimia.Osallistuin muiden STM ministereiden kanssa lasten kyselytunnille ja myös oma jälkikasvuni oli tietenkin menossa mukana! #LapsenOikeuksienViikko#lapsimukaantöihinpäivä #hallitus #lastenoikeudet #stm #lapset”

Hanna Sarkkinen on Instagram: “Tänään on Oulun uuden …

271 Likes, 4 Comments – Hanna Sarkkinen (@hsarkkinen) on Instagram: “Tänään on Oulun uuden valtuuston ensimmäinen kokous ja Vasemmiston uusi valtuustoryhmä …

Hanna Sarkkinen on Instagram: “Tervetuloa olohuoneeseeni …

Hanna Sarkkinen Instagramissa : “Tervetuloa olohuoneeseeni!Nimittäin olohuonetentteihin Helsingissä ja Oulussa! Helsingin tentti järjestetään torstai-iltana 21. maaliskuuta klo 18 ja striimataan suoraan facebookissa Helsingin-asunnoltani. Minua tenttaamassa ja keskustelemassa ovat laulaja-lauluntekijä Matti Johannes Koivu, tutkija, taiteilija ja feministi Saara Särmä, kotitalousopettaja Minttu Virkki, globaaliin talouteen erikoistunut tutkija Lauri Holappa – ja sinä?Hae tenttiin lähettämällä sähköpostia viimeistään perjantaina 15.3. osoitteeseen hannanjengi@gmail.com. Kerro viestissä vähän itsestäsi: ainakin nimesi, ikäsi ja mitä haluaisit minulta kysyä tai millaisista aiheista keskustella. Yksi ilmoittautuneista pääsee mukaan olohuonetenttiin!Eikä siinä vielä kaikki. Olohuonetenttejä on kaksi! Niistä toinen tapahtuu Oulun-kotonani keskiviikkoiltana 3. huhtikuuta klo 18. Keskustelemaan saapuvat pastori Nuusa Parkkinen ja aate- ja oppihistorian professori Petteri Pietikäinen sekä vanhustenhoitaja Mervi Siljander. Myös tähän tenttiin voit hakea mukaan samalla tapaa: lähettämällä esittelysi 15.3. mennessä osoitteeseen hannanjengi@gmail.com.Otamme valittuihin yhteyttä henkilökohtaisesti.Olohuonetenttejä pääsee tietysti seuraamaan Facebook-sivujeni kautta. Luvassa on keskustelua ainakin taloudesta, tasa-arvosta, ilmastonmuutoksesta, koulutuksesta, kulttuurista ja sotesta. Lähetyksen aikana otamme vastaan kysymyksiä myös yleisöltä eli teiltä. Tervetuloa osallistumaan jompaankumpaan tai kumpaankin tenttiin!@huippumisukka @nuusamaria #olohuonetentti #vaalit #eduskuntavaalit2019 #vasemmisto #sinäpäätät #vaalisohva #sohvalla”

399 Likes, 4 Comments – Hanna Sarkkinen (@hsarkkinen) on Instagram: “Tervetuloa olohuoneeseeni! Nimittäin olohuonetentteihin Helsingissä ja Oulussa!

301 Likes, 4 Comments – Hanna Sarkkinen (@hsarkkinen) on Instagram: “Tervetuloa olohuoneeseeni!Nimittäin olohuonetentteihin Helsingissä ja Oulussa! Helsingin tentti järjestetään torstai-iltana 21. maaliskuuta klo 18 ja striimataan suoraan facebookissa Helsingin-asunnoltani. Minua tenttaamassa ja keskustelemassa ovat laulaja-lauluntekijä Matti Johannes Koivu, tutkija, taiteilija ja feministi Saara Särmä, kotitalousopettaja Minttu Virkki, globaaliin talouteen erikoistunut tutkija Lauri Holappa – ja sinä?Hae tenttiin lähettämällä sähköpostia viimeistään perjantaina 15.3. osoitteeseen hannanjengi@gmail.com. Kerro viestissä vähän itsestäsi: ainakin nimesi, ikäsi ja mitä haluaisit minulta kysyä tai millaisista aiheista keskustella. Yksi ilmoittautuneista pääsee mukaan olohuonetenttiin!Eikä siinä vielä kaikki. Olohuonetenttejä on kaksi! Niistä toinen tapahtuu Oulun-kotonani keskiviikkoiltana 3. huhtikuuta klo 18. Keskustelemaan saapuvat pastori Nuusa Parkkinen ja aate- ja oppihistorian professori Petteri Pietikäinen sekä vanhustenhoitaja Mervi Siljander. Myös tähän tenttiin voit hakea mukaan samalla tapaa: lähettämällä esittelysi 15.3. mennessä osoitteeseen hannanjengi@gmail.com.Otamme valittuihin yhteyttä henkilökohtaisesti.Olohuonetenttejä pääsee tietysti seuraamaan Facebook-sivujeni kautta. Luvassa on keskustelua ainakin taloudesta, tasa-arvosta, ilmastonmuutoksesta, koulutuksesta, kulttuurista ja sotesta. Lähetyksen aikana otamme vastaan kysymyksiä myös yleisöltä eli teiltä. Tervetuloa osallistumaan jompaankumpaan tai kumpaankin tenttiin!@huippumisukka @nuusamaria #olohuonetentti #vaalit #eduskuntavaalit2019 #vasemmisto #sinäpäätät #vaalisohva #sohvalla”

Hanna Sarkkinen on Instagram: “Kuntavaalit tulevat ensi …

Hanna Sarkkinen on Instagram: “Kuntavaalit tulevat ensi keväänä, nyt etsitään ehdokkaita! Jos elinympäristöön ja asuinkunnan asioihin vaikuttaminen kiinnostaa ja arvosi ovat vasemmalla, lähde muuttamaan maailmaa ja ilmoita kiinnostuksesi lähteä @vasemmisto kuntavaaliehdokkaaksi! (Linkki löytyy vasemmisto.fi etusivulta). Tänään kuntavaaliasioista ja ajankohtaisesta politiikasta puhuttiin Pudasjärvellä ja Iissä @okohonen kanssa. Kuvassa Pudasjärven superaktiivi @anttitihinen kanssa 🤗 #pudasjärvi #ii #pohjoispohjanmaa #vasemmisto #kuntavaalit #politiikka”

172 Likes, 2 Comments – Hanna Sarkkinen (@hsarkkinen) on Instagram: “Kuntavaalit tulevat ensi keväänä, nyt etsitään ehdokkaita!

172 Likes, 2 Comments – Hanna Sarkkinen (@hsarkkinen) on Instagram: “Kuntavaalit tulevat ensi keväänä, nyt etsitään ehdokkaita! Jos elinympäristöön ja asuinkunnan asioihin vaikuttaminen kiinnostaa ja arvosi ovat vasemmalla, lähde muuttamaan maailmaa ja ilmoita kiinnostuksesi lähteä @vasemmisto kuntavaaliehdokkaaksi! (Linkki löytyy vasemmisto.fi etusivulta). Tänään kuntavaaliasioista ja ajankohtaisesta politiikasta puhuttiin Pudasjärvellä ja Iissä @okohonen kanssa. Kuvassa Pudasjärven superaktiivi @anttitihinen kanssa 🤗 #pudasjärvi #ii #pohjoispohjanmaa #vasemmisto #kuntavaalit #politiikka”

Taiteilijoiden sosiaaliturva paranee! – Instagram

242 Likes, 10 Comments – Hanna Sarkkinen (@hsarkkinen) on Instagram: “Taiteilijoiden sosiaaliturva paranee! Hallitus antoi tänään tärkeän asetusmuutoksen, …

On käsittämätöntä, että kansalaisten kamppaillessa nousevien …

273 Likes, 5 Comments – Hanna Sarkkinen (@hsarkkinen) on Instagram: “On käsittämätöntä, että kansalaisten kamppaillessa nousevien elinkustannuksien kanssa …

Keywords: hanna sarkkinen instagram