Hiihtopuku naiset

Naisten maastohiihtovaatteet | Halti – Halti verkkokauppa

Naisten maastohiihtovaatteet | Halti– Halti verkkokauppa

Naisten maastohiihtovaatteet ; Isku III Naisten Hiihtotakki · 139.00 € ; Isku II Naisten Hiihtohousut · 99.90 € ; Nietos Naisten Hiihtopuku · 179.00 € ; Halti Tripla …

Haltin mallistosta löydät tekniset ja hengittävät maastohiihtotakit, -housut sekä asusteet hiihtolenkeillesi. Tilaa naisten maastohiihtovaatteet verkosta.

Naisten hiihtovaatteet | Urheilujakone.fi verkkokauppa

Laajavalikoima naisten hiihtovaatteita huippumerkeiltä kuten Swix ja Löffler. Tilaa helposti ja nopeasti netistä, tai tule ostoksille Kalajoen myymäläämme.

Naisten hiihtovaatteet – Äkäslompolo SportShop

Vaihtoehtoisesti voit hankkia valmiina settinä toimitettavan naisten hiihtopuvun. Se sisältää sekä hiihtotakin että hiihtohousut samalta tuotemerkiltä. Tilaa …

Naisten hiihtoasut ovat laadukkaiden brändien tuotteita. Valikoimassamme ovat muun muassa tuotemerkit Maloja, Swix, Halti ja Dahlie.

Hiihtovaatteet netistä | Haijaa.fi verkkokauppa

Vain naisille! Tämä naisille suunniteltu treenitakkimme on suunniteltu heille, jotka haluavat nauttia talvisista liikuntahetkistä lämpötilasta riippumatta.

Naisten hiihtovaatteet | Karkkainen.com verkkokauppa

Naisten hiihtovaatteet ladulle Hiihtovarusteiden ollessa kunnossa, on hiihtäminen mielekästä ja palkitsevaa. Hiihtovarusteisiin ei lukeudu pelkästään …

Naisten hiihtovaatteet ladulle

Hiihtovarusteiden ollessa kunnossa, on hiihtäminen mielekästä ja palkitsevaa. Hiihtovarusteisiin ei lukeudu pelkästään välineet, vaan myös hyvillä hiihtovaatteilla on suuri merkitys onnistuneeseen hiihtolenkkiin.

Hiihtovaatteet kannattaakin uusia aika-ajoin, sillä nuhjaantuneet ja likaiset hiihtoasut menettävät parhaimmat tekniset ominaisuutensa eivätkä toimi halutulla tavalla. Tekniset urheiluvaatteet sopivat niin kuntohiihtoon, kuin myös kevyemmille hiihtolenkeille.

Hyvin istuvat hiihtohousut naisille
Hiihtohousut ovat merkittävässä osassa mukavaa hiihtopukeutumista. Housujen tulee olla sopivan tyköistuvat, mutta liikkumiseen täytyy löytyä tarpeeksi tilaa. Joustavasta materiaalista valmistetut hiihtohousut saavat tuntua napakalta päällä, mutta eivät saa puristaa häiritsevästi. Monet naisten hiihtohousut ovat henkselikiinnityksellä.

Hiihtohousujen tärkeä ominaisuus on materiaalin tuulenpitävyys mutta myös sopiva hengittävyys. Laadukkaat naisten hiihtohousut päästävät kosteuden sekä liiallisen lämmön haihtumaan kankaan kautta, mutta pitävät tuulen sekä lämmittävät hiihtäjää. Etenkin hiihtohousujen etupuolen tuulenpitävyys on tärkeä, sillä vauhdikkaana lajina hiihtäminen aiheuttaa jo itsessään tuulen vastusta hiihtäjälle ja varsinkin pakkasella se lisää kylmyyden tunnetta.

Kovemmilla pakkasilla tai hitaille hiihtolenkeille hiihtohousujen alle on hyvä laittaa jokin lämmittävä urheilukerrasto. Urheilualusvaatteet auttavat lämmön- sekä kosteudensäätelyssä myös hiihtolenkillä. Kylmillä ilmoilla on myös hyvä ottaa toppavaatetta hiihtovaatteiden päälle mukaan, jotta taukojen aikana ei palelluta itseään.

Naisten hiihtotakit
Hiihtotakki on yleensä samaa materiaalia, mitä hiihtohousut. Hiihtotakin tärkein tehtävä on pitää hiihtäjä lämpimänä ja iho kuivana. Hiihtotakissa on tehokkaasti tuulettuvat materiaalit selän puolella, jotka auttavat kosteuden ja lämmön säätelyssä hiihdon aikana. Hiihtotakit ovat ohkaisia ja miellyttäviä päällä, sillä liian paksulla hiihtotakilla tulee herkästi liian kuuma.

Nasiten hiihtotakit ovat kapealinjaisia, jotta tuulen vastus hiihtäessä olisi mahdollisimman vähäinen. Kevyesti vartaloa myötäilevä takki on varustettu korotetulla kauluksella, jotta viima ei pääse hiihtäjän kaulalle kaula-aukosta. Myös hihat ja helma ovat reilun mittaisia, joten ne antavat lämpöä sekä riittävää joustovaraa hiihtäessä.

Hiihtoasut netistä
Naisten hiihtoasut on helppo tilata netistä. Perinteisillä kirjainkokomerkinnöillä varustetuissa hiihtoasuissa löytyy kaiken kokoisille naisille sopivat hiihtovaatteet. Hiihtovaatteissa ei kannata arvioida omaa kokoa liian pieneksi, sillä hiihtovaatteisiin tulee jäädä sopivaa joustovaraa liikkumiseen.

Hankkimalla naisten hiihtovaatteet netistä edullisesti Kärkkäisen verkkokaupasta voit säästää sekä aikaa että rahaa. Laadukkaat naisten hiihtovaatteet tuovat lämpöä ja mukavuutta hiihtämiseen eikä ladulla tarvitse palella kovimmassakaan pakkasessa.

Naisten hiihtopuvut netistä – Intersport

Naisten hiihtopuvut netistä | Intersport

Tilaa naisten hiihtopuvut netistä tai noudettavaksi myymälästä ✓ Laaja valikoima merkkituotteita.

Laadukkaat hiihtovaatteet naisille netistä – Suksistudio

Hiihtotakit, housut, pipot ja hanskat naisille hiihtoon parhailta merkeiltä edullisesti ja nopeasti.

Naisten hiihtovaatteet | XXL

naiset Naiset – Hiihtotakit Ja Hiihtohousut | XXL

Hanki naisten hiihtovaatteet maastohiihtoon XXL:stä! Tarjoamme markkinoiden parhaat hinnat ja nopean toimituksen.

Ilmainen vaihto ja palautus – Osta naiset Naiset XXL.fi-verkkokaupasta – XXL:stä löydät extralaajan valikoiman Naiset 30 päivän hintalupauksella.

Hiihtovaatteet | Hiihtopuvut netistä – Budget Sport

Hiihtovaatteet | Hiihtopuvut netistä | Budget Sport

– naisten aluskerrastohousut (vihreä), 50,00 €. Muita suosittuja malleja ovat Rukka Tuiskula M softshell – miesten maastohiihtopuku (musta), 99,95 €, Endurance …

Hiihtovaatteet parhailta merkeiltä, kuten Halti, Rukka ja North Outdoor. Tutustu valikoimaan ja tilaa hiihtopuvut aina edulliseen hintaan!

Maastohiihtovaatteet – Stadium.fi

Osta maastohiihtovaatteet netistä! Meiltä löydät naisten, miesten ja lasten teknisiä vaatteita, jotka sopivat sekä harjoitteluun että kilpailuun.

Keywords: hiihtopuku naiset, hiihtoasu naiset