Jenny lehtinen instagram

Jenny Lehtinen (@lehtinenjenny) • Instagram photos and videos

15.6k Followers, 430 Following, 448 Posts – See Instagram photos and videos from Jenny Lehtinen (@lehtinenjenny)

Jenny Lehtinen on Instagram: “Arvatkaa mitä meikä just kävi …

Jenny Lehtinen on Instagram: “Arvatkaa mitä meikä just kävi heittämässä!!! #kylälähti #ylemhl #läskimyytinmurtajat”

114 Likes, 3 Comments – Jenny Lehtinen (@lehtinenjenny) on Instagram: “Arvatkaa mitä meikä just kävi heittämässä!!! #kylälähti #ylemhl #läskimyytinmurtajat”

114 Likes, 3 Comments – Jenny Lehtinen (@lehtinenjenny) on Instagram: “Arvatkaa mitä meikä just kävi heittämässä!!! #kylälähti #ylemhl #läskimyytinmurtajat”

Jenny Lehtinen on Instagram: “SIINÄ SE NYT ON …

Jenny Lehtinen on Instagram: “SIINÄ SE NYT ON!!!! ❤️❤️❤️📚📚📚Vaakakapina-kirja! Itkettää ja naurattaa yhtä aikaa pidellä sitä käsissäni! 😭😂🤩🤩🤩 Mutta aina kun katson vaikka tuota kansikuvaa, joka on Vaakakapinan pääkuva parin vuoden takaa, mulle tulee niin hyvä ja voimakas olo! Miten upea kuva!! ❤️❤️🤩🤩 Mulle oli alusta asti tärkeää, että Vaakakapinassa ei toistettaisi ollenkaan sitä perinteistä kuvastoa lihavista ihmisistä erityisesti elämänmuutos-kontekstissa. Halusin että kuvasto näyttää vahvoja ja anteeksipyytelemättömiä upeita tyyppejä, jotka uskaltaa näkyä❤️❤️❤️ Ja mun mielestä tää kuva on loistava esimerkki siitä! ❤️❤️❤️ Lue siis tämä kirja! Se on sisäpuoleltaan vähintään yhtä hyvä kuin ulkoa! Ja kiitos upeat @saapra @angelicelisa1 @teaval @dementiina #vaakakapina #vaakakapinakirja #kirja #kehopositiivisuus #jennylehtinen #bodypositivity #lupanäkyä #munnaiset #upeatnaiset #lopetalaihdutusaloitaelämä”

1444 Likes, 58 Comments – Jenny Lehtinen (@lehtinenjenny) on Instagram: “SIINÄ SE NYT ON!!!! ❤️❤️❤️ Vaakakapina-kirja! Itkettää ja naurattaa yhtä …

1,444 Likes, 58 Comments – Jenny Lehtinen (@lehtinenjenny) on Instagram: “SIINÄ SE NYT ON!!!! ❤️❤️❤️📚📚📚Vaakakapina-kirja! Itkettää ja naurattaa yhtä aikaa pidellä sitä käsissäni! 😭😂🤩🤩🤩 Mutta aina kun katson vaikka tuota kansikuvaa, joka on Vaakakapinan pääkuva parin vuoden takaa, mulle tulee niin hyvä ja voimakas olo! Miten upea kuva!! ❤️❤️🤩🤩 Mulle oli alusta asti tärkeää, että Vaakakapinassa ei toistettaisi ollenkaan sitä perinteistä kuvastoa lihavista ihmisistä erityisesti elämänmuutos-kontekstissa. Halusin että kuvasto näyttää vahvoja ja anteeksipyytelemättömiä upeita tyyppejä, jotka uskaltaa näkyä❤️❤️❤️ Ja mun mielestä tää kuva on loistava esimerkki siitä! ❤️❤️❤️ Lue siis tämä kirja! Se on sisäpuoleltaan vähintään yhtä hyvä kuin ulkoa! Ja kiitos upeat @saapra @angelicelisa1 @teaval @dementiina #vaakakapina #vaakakapinakirja #kirja #kehopositiivisuus #jennylehtinen #bodypositivity #lupanäkyä #munnaiset #upeatnaiset #lopetalaihdutusaloitaelämä”

Tässä se nyt on. Meikäläisen uusi lippis, jota rakastan, mutta …

Jenny Lehtinen Instagramissa : “Tässä se nyt on. Meikäläisen uusi lippis, jota rakastan, mutta jota en vielä ole uskaltanut julkisesti käyttää. Mutta tästä se nyt lähtee, meikäläisen elämä lippismuijana🎉🎉🎉❤️❤️❤️🏋🏼‍♀️#vaakakapina #lupanäkyä #bodypositive #lippismuija #rakastan”

720 Likes, 20 Comments – Jenny Lehtinen (@lehtinenjenny) on Instagram: “Tässä se nyt on. Meikäläisen uusi lippis, jota rakastan, mutta jota en vielä ole …

720 Likes, 20 Comments – Jenny Lehtinen (@lehtinenjenny) on Instagram: “Tässä se nyt on. Meikäläisen uusi lippis, jota rakastan, mutta jota en vielä ole uskaltanut julkisesti käyttää. Mutta tästä se nyt lähtee, meikäläisen elämä lippismuijana🎉🎉🎉❤️❤️❤️🏋🏼‍♀️#vaakakapina #lupanäkyä #bodypositive #lippismuija #rakastan”

Ai miksi mä asun Klaukkalassa? No yksi hyvä syy on vaikka …

Jenny Lehtinen Instagramissa : “Ai miksi mä asun Klaukkalassa? No yksi hyvä syy on vaikka se, että iltalenkkimaisemat näyttää tältä. ❤️❤️❤️ #vaakakapina #iltalenkki #munlaji #klaukkala”

985 Likes, 3 Comments – Jenny Lehtinen (@lehtinenjenny) on Instagram: “Ai miksi mä asun Klaukkalassa? No yksi hyvä syy on vaikka se, että iltalenkkimaisemat …

985 Likes, 3 Comments – Jenny Lehtinen (@lehtinenjenny) on Instagram: “Ai miksi mä asun Klaukkalassa? No yksi hyvä syy on vaikka se, että iltalenkkimaisemat näyttää tältä. ❤️❤️❤️ #vaakakapina #iltalenkki #munlaji #klaukkala”

Jenny Lehtinen on Instagram: “Mun ilme, kun työkaverilta …

Jenny Lehtinen on Instagram: “Mun ilme, kun työkaverilta tulee viesti, että unohdin vastata hänen tärkeään mailiin 🥒🥒🥒Mitä sä olet viimeksi unohtanut? #jennyplus #tbt #tb #kurkku”

360 Likes, 26 Comments – Jenny Lehtinen (@lehtinenjenny) on Instagram: “Mun ilme, kun työkaverilta tulee viesti, että unohdin vastata hänen tärkeään mailiin …

360 Likes, 26 Comments – Jenny Lehtinen (@lehtinenjenny) on Instagram: “Mun ilme, kun työkaverilta tulee viesti, että unohdin vastata hänen tärkeään mailiin 🥒🥒🥒Mitä sä olet viimeksi unohtanut? #jennyplus #tbt #tb #kurkku”

Jenny Lehtinen on Instagram: “VAATEPÄIVÄSSÄ-HAASTE …

Jenny Lehtinen on Instagram: “VAATEPÄIVÄSSÄ-HAASTE!!!😍❤️🤪 En meinannut tehdä asiasta ihan julkista, mutta saamani palaute oli niin hilpeää, että tässä tulee: aloitin eilen vailla mitään syvempää tarkoitusta vaatepäivässä-haasteen.👚👕👔👗👡👢🧣🧤👠🧢👘 Eilen oli päivä nolla, jonka vietin alasti. Koska kaikki pitää tehdä perinpohjaisesti. Tänään on päivä 1, ja olen saanut valita päälleni ensimmäisen vaatteen, joka on tämä kukkamekko ❤️❤️❤️ huomenna saan toisen kolmantena kolmannen jne. Hieman haastetta tuottaa esim tämä metsä-uintiretki, kun käytössä ei ole vielä kenkiä eikä uimapukua. Eli kohta viuhahdan😍😍😝😂😂 Jos sä saisit tänään käyttää vain yhtä vaatetta, mikä se olisi? #vaatepäivässähaaste #nakuilu #viuhahdus #kesämekko #minkävalitsisit”

1057 Likes, 36 Comments – Jenny Lehtinen (@lehtinenjenny) on Instagram: “VAATEPÄIVÄSSÄ-HAASTE!!! ❤️ En meinannut tehdä asiasta ihan julkista, …

1,057 Likes, 36 Comments – Jenny Lehtinen (@lehtinenjenny) on Instagram: “VAATEPÄIVÄSSÄ-HAASTE!!!😍❤️🤪 En meinannut tehdä asiasta ihan julkista, mutta saamani palaute oli niin hilpeää, että tässä tulee: aloitin eilen vailla mitään syvempää tarkoitusta vaatepäivässä-haasteen.👚👕👔👗👡👢🧣🧤👠🧢👘 Eilen oli päivä nolla, jonka vietin alasti. Koska kaikki pitää tehdä perinpohjaisesti. Tänään on päivä 1, ja olen saanut valita päälleni ensimmäisen vaatteen, joka on tämä kukkamekko ❤️❤️❤️ huomenna saan toisen kolmantena kolmannen jne. Hieman haastetta tuottaa esim tämä metsä-uintiretki, kun käytössä ei ole vielä kenkiä eikä uimapukua. Eli kohta viuhahdan😍😍😝😂😂 Jos sä saisit tänään käyttää vain yhtä vaatetta, mikä se olisi? #vaatepäivässähaaste #nakuilu #viuhahdus #kesämekko #minkävalitsisit”

Jenny Lehtinen on Instagram

833 Likes, 14 Comments – Jenny Lehtinen (@lehtinenjenny) on Instagram: “Heiiii!!! Jos tykkäät Sorjosesta ja vähän myös musta, niin sun paikka on Areena klo …

Jenny Lehtinen on Instagram: “Marraskuu on oivaa aikaa …

Jenny Lehtinen on Instagram: “Marraskuu on oivaa aikaa muistella kulunutta kesää ja sen parhaita hetkiä❤️❤️❤️Viime kesänä mä uin enemmän kuin koskaan aiemmin. Melkein joka päivä, ja monena päivänä monta kertaa💪🏻💪🏻💪🏻😍😍😍 Yhtenä erityisen kauniina päivänä ja ihanana uintikertana mulle tuli tosi vahvana ajatus: tämä on jotain, mitä kukaan ei voi rahalla ostaa. Eikä tätä voi kukaan ottaa minulta pois.❤️❤️❤️ Mitkä on sulle arvokkaimpia asioita, joita ei rahalla saa? ⭐️⭐️⭐️PS. Kuvan malli on mun rakas, jota ei ole rahalla saatu😍😍😍 ja kuvan otti Rakas Ystävä, jollaisesta kyllä maksaisin vaikka miljoonan, mutta sitäkään ei rahalla saa. Kuva: @metsan_tytar #tb #kesä2020 #uinti #rantaelämä #marraskuu #merkityksellinenmarraskuu #muisto #rakaslapsi #ystävyys #munlaji”

584 Likes, 7 Comments – Jenny Lehtinen (@lehtinenjenny) on Instagram: “Marraskuu on oivaa aikaa muistella kulunutta kesää ja sen parhaita …

584 Likes, 7 Comments – Jenny Lehtinen (@lehtinenjenny) on Instagram: “Marraskuu on oivaa aikaa muistella kulunutta kesää ja sen parhaita hetkiä❤️❤️❤️Viime kesänä mä uin enemmän kuin koskaan aiemmin. Melkein joka päivä, ja monena päivänä monta kertaa💪🏻💪🏻💪🏻😍😍😍 Yhtenä erityisen kauniina päivänä ja ihanana uintikertana mulle tuli tosi vahvana ajatus: tämä on jotain, mitä kukaan ei voi rahalla ostaa. Eikä tätä voi kukaan ottaa minulta pois.❤️❤️❤️ Mitkä on sulle arvokkaimpia asioita, joita ei rahalla saa? ⭐️⭐️⭐️PS. Kuvan malli on mun rakas, jota ei ole rahalla saatu😍😍😍 ja kuvan otti Rakas Ystävä, jollaisesta kyllä maksaisin vaikka miljoonan, mutta sitäkään ei rahalla saa. Kuva: @metsan_tytar #tb #kesä2020 #uinti #rantaelämä #marraskuu #merkityksellinenmarraskuu #muisto #rakaslapsi #ystävyys #munlaji”

Tiukemmankin flunssan kestää niin paljon paremmin, kun ei …

Jenny Lehtinen Instagramissa : “Tiukemmankin flunssan kestää niin paljon paremmin, kun ei tarvitse yksikseen sairastaa ❤️❤️❤️ Ja tätä henkilökohtaista hoitsua ei haittaa vaikka välillä unohtaisi laittaa käden eteen kun aivastaa.🙄🙄🐶🐶💩 Itse asiassa se rakastaa flunssaa niin paljon, että mielellään kompostoisi käytetyt nenäliinatkin omaan pötsiinsä…🥵Mutta kukapa meistä täydellinen olisi ❤️❤️❤️#flunssa #koirahoitaa #koirahoitaaemäntää #yoda #tyttönimeltäyoda #heeler #lancashireheeler #dogstagram #dogsofinstagram”

694 Likes, 21 Comments – Jenny Lehtinen (@lehtinenjenny) on Instagram: “Tiukemmankin flunssan kestää niin paljon paremmin, kun ei tarvitse yksikseen …

694 Likes, 21 Comments – Jenny Lehtinen (@lehtinenjenny) on Instagram: “Tiukemmankin flunssan kestää niin paljon paremmin, kun ei tarvitse yksikseen sairastaa ❤️❤️❤️ Ja tätä henkilökohtaista hoitsua ei haittaa vaikka välillä unohtaisi laittaa käden eteen kun aivastaa.🙄🙄🐶🐶💩 Itse asiassa se rakastaa flunssaa niin paljon, että mielellään kompostoisi käytetyt nenäliinatkin omaan pötsiinsä…🥵Mutta kukapa meistä täydellinen olisi ❤️❤️❤️#flunssa #koirahoitaa #koirahoitaaemäntää #yoda #tyttönimeltäyoda #heeler #lancashireheeler #dogstagram #dogsofinstagram”

Keywords: jenny lehtinen instagram