Juuso mäkilähde instagram

Juuso Mäkilähde (@juusomakilahde) • Instagram photos and …

63.7k Followers, 655 Following, 978 Posts – See Instagram photos and videos from Juuso Mäkilähde (@juusomakilahde)

Juuso Mäkilähde (@juusomakilahde) • Instagram-kuvat ja

Juuso Mäkilähde (@juusomakilahde) • Instagram-kuvat ja -videot

62,8 tuh. seuraajaa, 653 seurattavaa, 974 julkaisua.

63,9 tuh. seuraajaa, 655 seurattavaa, 979 julkaisua. Katso käyttäjän Juuso Mäkilähde (@juusomakilahde) Instagram-kuvat ja -videot

Juuso Mäkilähde (@juusomakilahde) • Instagram photos and …

[Juuso Mäkilähde (@juusomakilahde) • Instagram photos and videos#9c0c584f0281afc2c313c82b6f4c9f42:1]

Ihan mukavan oloinen kaveri 🎙️Aamulypsy 06-10 @radiosuomipop

[[63.9k#1d865ac7c54876f212d80ce9b647b372:1] Followers, 655 Following, 979 Posts – See Instagram photos and videos from Juuso Mäkilähde (@juusomakilahde)#b8edb9af052f9a8e6e99fb2e377206f3:1]

Juuso Mäkilähde (@juusomakilahde) • Instagram-kuvat ja

63,7 tuh. seuraajaa, 656 seurattavaa, 977 julkaisua.

Juuso Mäkilähde on Instagram

Juuso Mäkilähde Instagramissa : “Kaupallinen yhteistyö @honkarakenne kanssa✨Tältä se meidän hirsiunelma sitten näyttää😍 ”Minähän en mihinkään omakotitalon rakennutushommiin lähde”, sanoi nuori herra Mäkilähde, mutta tässä sitä ollaan😄 Niin ne mielipiteet ja unelmat muuttuvat. Kyllä minä aina olen tykännyt kotosalla nysvätä, mutta perheen perustamisen myötä kodin merkitys on kasvanut ihan hurjasti. Ja tämä tarkoittaa siis pääasiassa sitä että isi tarvitsee lisää tilaa. Hyvä kasvuympäristö lapsille, on sekin listalla mutta ennen kaikkea iskälle vessarauha😂Ihastuin Hirsitaloissa ensin ulkonäköön. Tiedetään, melko pinnallista mutta siinä pinnassa se hirren pointti oikeastaan juuri on. Tai siis siinä että siellä välissä ei ole mitään muuta. Samaa hengittävää luonnonmateriaalia sisältä ulos ja ulkoa sisälle. Hirsi on siis rakennusmateriaalina terveellinen, ekologinen ja vieläpä todella hienon näköinen!Oman kodin ideointi on ollut upea kokemus mutta kyllä se huomioon otettavien asioiden määrä pääsi yllättämään. Onneksi meillä on ollut loistavat apujoukot. Tämän meidän kodin on suunnitellut @tuulipetaja ja mukana on lisäksi ollut muita Honkarakenteen huippuammattilaisia. Myös sisustussuunnittelija @maruhautala on ollut varhaisesta vaiheesta mukana että saataisiin kaikki pienet mutta tärkeät yksityiskohdat natsaamaan. Iso kiitos kaikille teille jo tässä vaiheessa🙏😊Jos sinulla on oma hirsiunelma mielessä niin suosittelen kuuntelemaan mun toimittaman Hirsipodin @suplafi sta. Siellä on tarjolla infoa ja inspiraatiota oman hirsitalounelman toteuttamiseen!🧡💛🤎 #honkarakenne #honkaxjuuso #honkaheimo #modernihirsitalo #hirsitalo #hirsitalonrakentajat #hirsitalonsisustus #rakentajat2020 #rakentajat2021 #loghome #modernloghome”

3265 Likes, 51 Comments – Juuso Mäkilähde (@juusomakilahde) on Instagram: “Kaupallinen yhteistyö @honkarakenne kanssa✨ Tältä se meidän hirsiunelma sitten …

3,265 Likes, 51 Comments – Juuso Mäkilähde (@juusomakilahde) on Instagram: “Kaupallinen yhteistyö @honkarakenne kanssa✨Tältä se meidän hirsiunelma sitten näyttää😍 ”Minähän en mihinkään omakotitalon rakennutushommiin lähde”, sanoi nuori herra Mäkilähde, mutta tässä sitä ollaan😄 Niin ne mielipiteet ja unelmat muuttuvat. Kyllä minä aina olen tykännyt kotosalla nysvätä, mutta perheen perustamisen myötä kodin merkitys on kasvanut ihan hurjasti. Ja tämä tarkoittaa siis pääasiassa sitä että isi tarvitsee lisää tilaa. Hyvä kasvuympäristö lapsille, on sekin listalla mutta ennen kaikkea iskälle vessarauha😂Ihastuin Hirsitaloissa ensin ulkonäköön. Tiedetään, melko pinnallista mutta siinä pinnassa se hirren pointti oikeastaan juuri on. Tai siis siinä että siellä välissä ei ole mitään muuta. Samaa hengittävää luonnonmateriaalia sisältä ulos ja ulkoa sisälle. Hirsi on siis rakennusmateriaalina terveellinen, ekologinen ja vieläpä todella hienon näköinen!Oman kodin ideointi on ollut upea kokemus mutta kyllä se huomioon otettavien asioiden määrä pääsi yllättämään. Onneksi meillä on ollut loistavat apujoukot. Tämän meidän kodin on suunnitellut @tuulipetaja ja mukana on lisäksi ollut muita Honkarakenteen huippuammattilaisia. Myös sisustussuunnittelija @maruhautala on ollut varhaisesta vaiheesta mukana että saataisiin kaikki pienet mutta tärkeät yksityiskohdat natsaamaan. Iso kiitos kaikille teille jo tässä vaiheessa🙏😊Jos sinulla on oma hirsiunelma mielessä niin suosittelen kuuntelemaan mun toimittaman Hirsipodin @suplafi sta. Siellä on tarjolla infoa ja inspiraatiota oman hirsitalounelman toteuttamiseen!🧡💛🤎 #honkarakenne #honkaxjuuso #honkaheimo #modernihirsitalo #hirsitalo #hirsitalonrakentajat #hirsitalonsisustus #rakentajat2020 #rakentajat2021 #loghome #modernloghome”

Juuso Mäkilähde on Instagram: “Mähän näytän ihan faijalta …

Juuso Mäkilähde Instagramissa : “Mähän näytän ihan faijalta😳🤔😄#isänpäivä”

5015 Likes, 12 Comments – Juuso Mäkilähde (@juusomakilahde) on Instagram: “Mähän näytän ihan faijalta #isänpäivä”

5,015 Likes, 12 Comments – Juuso Mäkilähde (@juusomakilahde) on Instagram: “Mähän näytän ihan faijalta😳🤔😄#isänpäivä”

Isin rakas pikku prinsessa jo 3 vee #birthdaygirl

Juuso Mäkilähde Instagramissa : “Isin rakas pikku prinsessa jo 3 vee😊🎉💕🎂👸🏼#birthdaygirl”

2822 Likes, 16 Comments – Juuso Mäkilähde (@juusomakilahde) on Instagram: “Isin rakas pikku prinsessa jo 3 vee #birthdaygirl”

2,820 Likes, 16 Comments – Juuso Mäkilähde (@juusomakilahde) on Instagram: “Isin rakas pikku prinsessa jo 3 vee😊🎉💕🎂👸🏼#birthdaygirl”

Juuso Mäkilähde on Instagram: “Kiitos Lypsäjät! ❤️ Näin …

Juuso Mäkilähde on Instagram: “Kiitos Lypsäjät!🙏❤️🐮 Näin se hujahti 3kk tuuraushommissa. Nyt voinen myöntää että kyllä tässä vanhaa (ja haurasta) kehäraakkiakin hieman jännitti että millainen vastaanotto Suomen isoimmassa aamuohjelmassa odottaa😅 On ollut suorastaan liikuttavaa lukea teidän ihania viestejä, kiitos niistä, merkitsevät oikeasti todella paljon🙏Mä olen aina ollut sitä mieltä että radio on ennenkaikkea tiimityötä, ja tässäkin tapauksessa on tärkeä muistaa että ilman Tukea ja Jannia ei mulla olisi ollut mitään saumaa onnistua. Kiitos siis Tukesnautseri ja Disukka-Janni varauksettomasta tuesta ja heittäytymisestä. Oli niiiiiiiiin kivaa☺️❤️❤️#aamulypsy #radiosuomipop”

10.4k Likes, 224 Comments – Juuso Mäkilähde (@juusomakilahde) on Instagram: “Kiitos Lypsäjät! ❤️ Näin se hujahti 3kk tuuraushommissa.

10K Likes, 224 Comments – Juuso Mäkilähde (@juusomakilahde) on Instagram: “Kiitos Lypsäjät!🙏❤️🐮 Näin se hujahti 3kk tuuraushommissa. Nyt voinen myöntää että kyllä tässä vanhaa (ja haurasta) kehäraakkiakin hieman jännitti että millainen vastaanotto Suomen isoimmassa aamuohjelmassa odottaa😅 On ollut suorastaan liikuttavaa lukea teidän ihania viestejä, kiitos niistä, merkitsevät oikeasti todella paljon🙏Mä olen aina ollut sitä mieltä että radio on ennenkaikkea tiimityötä, ja tässäkin tapauksessa on tärkeä muistaa että ilman Tukea ja Jannia ei mulla olisi ollut mitään saumaa onnistua. Kiitos siis Tukesnautseri ja Disukka-Janni varauksettomasta tuesta ja heittäytymisestä. Oli niiiiiiiiin kivaa☺️❤️❤️#aamulypsy #radiosuomipop”

HS Meidän perhe on Instagram: “ Juuso Mäkilähde …

HS Meidän perhe on Instagram: “😄Juuso Mäkilähde marraskuun Meidän Perheessä. @juusomakilahde #juusomäkilähde #isä #isyys #marraskuunnumero #meidänperhelehti #meidänperhe #jarisinkkonen”

414 Likes, 1 Comments – HS Meidän perhe (@hsmeidanperhe) on Instagram: “ Juuso Mäkilähde marraskuun Meidän Perheessä. @juusomakilahde #juusomäkilähde #isä …

414 Likes, 1 Comments – HS Meidän perhe (@hsmeidanperhe) on Instagram: “😄Juuso Mäkilähde marraskuun Meidän Perheessä. @juusomakilahde #juusomäkilähde #isä #isyys #marraskuunnumero #meidänperhelehti #meidänperhe #jarisinkkonen”

Juuso Mäkilähde on Instagram

2504 Likes, 38 Comments – Juuso Mäkilähde (@juusomakilahde) on Instagram: “Kaupallinen yhteistyö @honkarakenne kanssa✨ Mä olen aina sisustusohjelmia …

Keywords: juuso mäkilähde instagram