Kuoma talvikengät naiset

Naiset – Kuoma

Naiset– Kuoma

Kuoma naisten kesäkengät, lenkkarit, talvikengät, talvinilkkurit, talvisaappaat sekä pohjalliset.

Naiset Talvinilkkurit – Kuoma

Naiset Talvinilkkurit– Kuoma

Naiset Talvinilkkurit ; Nilkkurit Walker Pro High Husky. 79,90 € ; Nilkkurit Patriot. 104,90 € ; Nilkkurit Walker Pro High Husky. 79,90 € ; Softshell talvikengät …

Kuoma-kengät – Naisten, miesten & lasten Kuomat netistä!

Kuoma-kengät – Naisten, miesten & lasten Kuomat netistä! | Simpsetti

Kuoma kengät valmistetaan Etelä-Savossa Kuomiokosken tehtaalla ja tuotteille on myönnetty Avainlippu-tunnus. Valikoimistamme löytyy Kuoma-kengät koko …

Kotimaiset Kuoma-kengät netistä. Kuoma jalkineet – jälleenmyyjä. Kuoma talvikengät ja kesäkengät. Kuoman kävelykengät – Tilavalestiset kengät. Kuoma verkkokauppa, koot 18-49

Kuoma | Karkkainen.com verkkokauppa

Tällä sivulla pääset tutustumaan, miten Kuoma-kengät syntyvät – suunnittelusta pakkaukseen. … Kuoma Lumikki naisten talvikengät.

Kuoma on suomalainen kenkä- ja lastenvaatevalmistaja. Kaikki tuotteemme ovat suomalaista suunnittelua ja ne on tehty kestämään pohjoisen vaihtelevia olosuhteita. Tuotteitamme määrittävät ennen kaikkea käytettävyys, mukavuus, lämpimyys ja kestävyys.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat niin mukavat kotimaiset kesäkengät kuin kestävät ja lämpimät talvikengät – iloisia lasten ulkoiluvaatteita unohtamatta! Tunnetuin kenkämme, Putkivarsi, on pitänyt jalat lämpiminä vuodesta 1989 alkaen. Kaikki kenkämme valmistetaan Kuomiokosken tehtaalla Etelä-Savossa ja kengillemme on myönnetty Avainlippu-tunnus. Kuoma lasten ulkoiluvaatemallistollemme on vastaavasti myönnetty Design from Finland-tunnus. Tutustu tuotteisiimme ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopiva Kuoma!

Periaatteemme on valmistaa kestäviä ja laadukkaita tuotteita. Olemme vastuullinen toimija ja käytämme aina mahdollisuuksien mukaan kierrätysmateriaaleja kenkien valmistuksessa. Valmistusmateriaalit hankimme vastuullisilta toimijoilta Euroopasta. Minimoimme materiaaleista syntyvän hävikin, ja jäljelle jääneistä jätteistämme tehdään energiaa polttolaitoksessa. Arvostamme työntekijöitämme ja heidän ammattitaitoaan ja meillä työskennellään turvallisissa työoloissa.

Tuotteitamme kehitämme jatkuvasti ja huomioimme asiakkailtamme tulevan palautteen kehitystyössä.

Kaikki kengät valmistetaan Kuomiokosken tehtaalla Etelä-Savossa. Kaiken kaikkiaan saappaiden valmistuksessa on jopa 75 työvaihetta. Tällä sivulla pääset tutustumaan, miten Kuoma-kengät syntyvät – suunnittelusta pakkaukseen. Kaikkia seitsemääkymmentäviittä työvaihetta emme tähän mahduttaneet, mutta saat silti hyvän käsityksen siitä minkälainen työ ja ammattitaito on jokaisen Kuoma-kengän takana.

Kaikkien kenkien matka alkaa suunnittelusta. Kekseliäät suunnittelijamme tekevät kaavat ja mallit kengille ja suunnittelevat sopivan kuosin ja värimaailman. Kenkien päällismateriaalit ja niiden leikkuun sekä kankaan kutomisen ja värjäyksen teetämme suomalaisilla alihankkijoillamme.

Kengän eri osat ommellaan yhteen. Tähän kuuluu niin päälliskappaleiden, koristeiden, vahvikesiulan kuin Kuoma-merkkilappujen ompelu. Kun kengän päällinen on ommeltu kohdilleen, ommellaan siihen pinkopohja, johon PU-pohjamassa kiinnittyy. Lisäksi osassa kenkiä on muotoiltava kappi, eli kantapään tukikappale, joka lämmitetään ja muotoillaan materiaalin vielä ollessa lämmin.

Pinkopohjan ompelun jälkeen kenkä siirtyy pohjitukseen. Ensimmäisenä kenkään asetetaan lesti tuomaan sille oikean muodon. Tämän jälkeen kenkä lesteineen kiinnitetään polyuretaani-suoravalukoneeseen, jossa kenkä saa PU-pohjansa.

Naisten talvisaappaat Kuoma Lady okra | tokmanni.fi

Naisten talvisaappaat Kuoma Lady okra edulliseen hintaan Tokmannin verkkokaupasta. Toimitus 2–5 arkipäivää. Tutustu ja tilaa!

Kuoma Lady naisten putkivartinen talvijalkine – Prisma

Kuoma Lady naisten putkivartinen talvijalkine | Prisma verkkokauppa

Kuoman jalkineet on suunniteltu käyttäjän jalkaan sopiviksi. Jalkineissa on 3M-Scotchlite heijastin sekä vettä- ja likaa hylkivät vahvikkeet PU-pinnoitetusta …

Kuoma Lady naisten putkivartinen talvijalkine ja tuhansittain muita tuotteita löydät Prisman verkkokaupasta. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan!

Kuoma Kengät Ale – Kuoma Talvikengät Tarjous & Outlet …

Kuoma Kengät Ale! Osta Naisten,Miesten & Lasten Kuomat Lumi Talvikengät,Talvisaappaat,Lenkkarit & Kävelykengät Netistä. Kuoma Outlet Tehtaanmyymälä Alennus …

Kuoma – Halonen Muoti

Kuoma talvilenkkarit Universal naisten. Kuoma. 79,90 €. Kuoma talvilenkkarit Universal naisten · Lisää vaihtoehtoja · Kuoma Talvilenkkari Tarra Trekking.

Halonen on suomalainen vaatekauppaketju, joka myy vaatteita ja kenkiä koko perheelle. 20 muotikauppaamme toimivat Suomen suurimmissa kaupungeissa.

Kuoma Talvikki – Kenkä Pihlaja

Tuotetunnus (SKU): 24141403MUS Osastot: Naisten kengät, Naisten nilkkurit ja saapikkaat, Naisten saappaat, … Kuoman kotimainen ja lämmin talvisaapas.

Keywords: kuoma talvikengät naiset, kuoma naiset