Marja sannikka instagram

Marja Sannikka (@marjasannikka) • Instagram photos and …

7433 Followers, 1651 Following, 2206 Posts – See Instagram photos and videos from Marja Sannikka (@marjasannikka)

Marja Sannikka (@marjasannikka) • Instagram photos and …

7418 Followers, 1638 Following, 2204 Posts – See Instagram photos and videos …

Marja Sannikka (@marjasannikka) • Foton och … – Instagram

Toimittaja #yleastudio @yleuutiset A-studio ma-ke 21:00 ⤵️ @yleareena

OMG miten siistiä, meistä on pilapiirros! Kiitos #journalistilehti …

118 Likes, 3 Comments – Marja Sannikka (@marjasannikka) on Instagram: “OMG …

Marja Sannikka on Instagram: “☀️ ”

Hopeaa kansallisista kisoista, C-sarjasta. Kippis sille!

Marja Sannikka (@marjasannikka) • Photos et vidéos Instagram

7 417 followers, 1 634 suivie(s), 2 202 publications – Découvrez les photos …

Marja Sannikka on Instagram: “Piiiitkän loman jälkeen eka …

Marja Sannikka Instagramissa : “Piiiitkän loman jälkeen eka työpäivä takana. Olipahan loma! Heivasin somen kännystä (paitsi Instan, tätä ei lasketa! 😜) ja vaan olin ja nautin: luin, hiihdin, piirsin ja saunoin veljen mökillä Kuusamossa. Sama jatkui kotona, paitsi täällä innostuin myös tekemään palapelejä, koukuttavaa hommaa! Synttärilahjakseni kävin laparoskopiassa poistattamassa munasarjani korkean syöpäriskin takia. Jännitti, nukuttaminen lähinnä, se etten enää heräisi ja lapset jäisivät ilman äitiä. Mutta mä heräsin, mikä ei tietysti ollut kovinkaan suuri ihme, eli tässäpä ollaan! 🤩 Melkein toipuneena leikkauksesta, yhtä riskiä kevyempänä ja valmiina taas töihin ja #sannikkaukkola’n uuteen kauteen. Kiva olo, sellainen, että tämä 2019 tulee varmaan olemaan aika jees. ☺️ #arkialkoi #lomatlusittu #lynchsyndrome #lynchinsyndrooma #duuniiduunii #maanantaifiilis”

328 Likes, 17 Comments – Marja Sannikka (@marjasannikka) on Instagram: “Piiiitkän loman jälkeen eka työpäivä takana. Olipahan loma!

328 Likes, 17 Comments – Marja Sannikka (@marjasannikka) on Instagram: “Piiiitkän loman jälkeen eka työpäivä takana. Olipahan loma! Heivasin somen kännystä (paitsi Instan, tätä ei lasketa! 😜) ja vaan olin ja nautin: luin, hiihdin, piirsin ja saunoin veljen mökillä Kuusamossa. Sama jatkui kotona, paitsi täällä innostuin myös tekemään palapelejä, koukuttavaa hommaa! Synttärilahjakseni kävin laparoskopiassa poistattamassa munasarjani korkean syöpäriskin takia. Jännitti, nukuttaminen lähinnä, se etten enää heräisi ja lapset jäisivät ilman äitiä. Mutta mä heräsin, mikä ei tietysti ollut kovinkaan suuri ihme, eli tässäpä ollaan! 🤩 Melkein toipuneena leikkauksesta, yhtä riskiä kevyempänä ja valmiina taas töihin ja #sannikkaukkola’n uuteen kauteen. Kiva olo, sellainen, että tämä 2019 tulee varmaan olemaan aika jees. ☺️ #arkialkoi #lomatlusittu #lynchsyndrome #lynchinsyndrooma #duuniiduunii #maanantaifiilis”

Marja Sannikka on Instagram: “Perjantaifiilis lämpiössä, jee …

36 Likes, 0 Comments – Marja Sannikka (@marjasannikka) on Instagram: “Perjantaifiilis lämpiössä, jee! #aamutv #aamutyö #kahvihetki #relaamenoa #yle #ylemme”

Marja Sannikka(@marjasannikka)• Instagram 相片與影片

Toimittaja #yleastudio @yleuutiset A-studio ma-ke 21:00 ⤵️ @yleareena

Keywords: marja sannikka instagram, sannikka instagram