Neljänsuora instagram

Neljänsuora (@neljansuora) • Instagram photos and videos

7876 Followers, 610 Following, 1069 Posts – See Instagram photos and videos from Neljänsuora (@neljansuora)

#neljänsuora hashtag on Instagram • Photos and Videos

11.1k Posts – See Instagram photos and videos from ‘neljänsuora’ hashtag. … #neljänsuora #kissa #maatiainen #itämainenlyhytkarva #kissanarvo.

Neljänsuora Stalkkerit (@neljansuorastalkkerit) • Instagram …

76 posts. 164 followers. 146 following. Iskelmän vuosiäänestyksessä vuoden yhtye kategoriassa mukana 4S saa äänestää #neljänsuora @neljansuora.

vanha suora tekee ainutlaatuisen minikiertueen toukokuussa!

Neljänsuora Instagramissa : “Neljänsuora 20-vuotta – vanha suora tekee ainutlaatuisen minikiertueen toukokuussa!Nostalgiatripille päästään toukokuussa, kun alkuperäiskokoonpano nousee lauteille Keurusselällä, Kouvolassa ja Turussa. Yhtyeessä koko taipaleen vaikuttaneiden Antti Ketosen ja Juha Mäen lisäksi lavalle nousevat Esko Mäki, Urho Sevón ja Mikko Hägerström. ”Antti heitti idean ilmaan loppuvuodesta ja hetkessä se sai tulta alleen– tästä tulisi loistava paluu Neljänsuoran juurille vanhan jengin kanssa” toteaa Mikko Hägerström. Ohjelmistoa rakennetaan parhaillaan ja nyt on jo selvää, että keikoilla tullaan kuulemaan helmiä kahdelta ensimmäisiltä, Sun Kanssa ja Sua vain hän kaipaa, levyiltä unohtamatta 70-80 -luvun hittejä. Kiertuepaikat To 24.5. Keuruu, Keurusselkä Pe 25.5. Kouvola, Mulligans La 26.5. Turku, Venus”

330 Likes, 17 Comments – Neljänsuora (@neljansuora) on Instagram: “Neljänsuora 20-vuotta – vanha suora tekee ainutlaatuisen minikiertueen toukokuussa!…”

330 Likes, 17 Comments – Neljänsuora (@neljansuora) on Instagram: “Neljänsuora 20-vuotta – vanha suora tekee ainutlaatuisen minikiertueen toukokuussa!Nostalgiatripille päästään toukokuussa, kun alkuperäiskokoonpano nousee lauteille Keurusselällä, Kouvolassa ja Turussa. Yhtyeessä koko taipaleen vaikuttaneiden Antti Ketosen ja Juha Mäen lisäksi lavalle nousevat Esko Mäki, Urho Sevón ja Mikko Hägerström. ”Antti heitti idean ilmaan loppuvuodesta ja hetkessä se sai tulta alleen– tästä tulisi loistava paluu Neljänsuoran juurille vanhan jengin kanssa” toteaa Mikko Hägerström. Ohjelmistoa rakennetaan parhaillaan ja nyt on jo selvää, että keikoilla tullaan kuulemaan helmiä kahdelta ensimmäisiltä, Sun Kanssa ja Sua vain hän kaipaa, levyiltä unohtamatta 70-80 -luvun hittejä. Kiertuepaikat To 24.5. Keuruu, Keurusselkä Pe 25.5. Kouvola, Mulligans La 26.5. Turku, Venus”

Neljänsuora on Instagram: “We did it! Kultaa …

Neljänsuora on Instagram: “We did it! Kultaa! #teetäjapaahtoleipää #kultalevy #juhlat #neljänsuora #4s”

318 Likes, 11 Comments – Neljänsuora (@neljansuora) on Instagram: “We did it! Kultaa! #teetäjapaahtoleipää #kultalevy #juhlat #neljänsuora #4s”

318 Likes, 11 Comments – Neljänsuora (@neljansuora) on Instagram: “We did it! Kultaa! #teetäjapaahtoleipää #kultalevy #juhlat #neljänsuora #4s”

Suuntana Loimaan Pappinen! Kesän avaus tulkaa messiin …

Neljänsuora Instagramissa : “Suuntana Loimaan Pappinen! Kesän avaus tulkaa messiin🔥💫 #paratiisi #paratiisikesä #viherviisikko #neljänsuora #4s20”

390 Likes, 9 Comments – Neljänsuora (@neljansuora) on Instagram: “Suuntana Loimaan Pappinen! Kesän avaus tulkaa messiin #paratiisi #paratiisikesä …

389 Likes, 9 Comments – Neljänsuora (@neljansuora) on Instagram: “Suuntana Loimaan Pappinen! Kesän avaus tulkaa messiin🔥💫 #paratiisi #paratiisikesä #viherviisikko #neljänsuora #4s20”

Neljänsuora #Lappeenranta #monttu #hyväseura – Instagram

Mailis Instagramissa : “#Neljänsuora #Lappeenranta #monttu #hyväseura”

3 Likes, 0 Comments – Mailis (@maidlis) on Instagram: “#Neljänsuora #Lappeenranta #monttu #hyväseura”

3 Likes, 0 Comments – Mailis (@maidlis) on Instagram: “#Neljänsuora #Lappeenranta #monttu #hyväseura”

Sano Viherviisikko ja homma hoituu #neljänsuora … – Instagram

Neljänsuora on Instagram: “Sano Viherviisikko ja homma hoituu💪#neljänsuora #yhteistyö @viherviisikko @jannekataja @janinafry”

19.6.2018 — 106 Likes, 0 Comments – Neljänsuora (@neljansuora) on Instagram: “Sano Viherviisikko ja homma hoituu #neljänsuora #yhteistyö @viherviisikko …

106 Likes, 0 Comments – Neljänsuora (@neljansuora) on Instagram: “Sano Viherviisikko ja homma hoituu💪#neljänsuora #yhteistyö @viherviisikko @jannekataja @janinafry”

Iskelmä on Instagram: “Iskelmäkesä Kotka juuri nyt

Iskelmä on Instagram: “Iskelmäkesä Kotka juuri nyt: Neljänsuora! #iskelmä #iskelmäkesä #kotka #meripäivät #teuvotuulikki @neljansuora”

293 Likes, 3 Comments – Iskelmä (@iskelma) on Instagram: “Iskelmäkesä Kotka juuri nyt: Neljänsuora! #iskelmä #iskelmäkesä #kotka #meripäivät #teuvotuulikki…

293 Likes, 3 Comments – Iskelmä (@iskelma) on Instagram: “Iskelmäkesä Kotka juuri nyt: Neljänsuora! #iskelmä #iskelmäkesä #kotka #meripäivät #teuvotuulikki @neljansuora”

Neljänsuora on Instagram: “Kuinkas sitten kävikään…”

Neljänsuora on Instagram: “Kuinkas sitten kävikään…”

2.9.2018 — 774 Likes, 33 Comments – Neljänsuora (@neljansuora) on Instagram: “Kuinkas sitten kävikään…”

772 Likes, 33 Comments – Neljänsuora (@neljansuora) on Instagram: “Kuinkas sitten kävikään…”

Keywords: neljänsuora instagram