Nelliinan instagram

Nelliina (@nelliinan) • Instagram photos and videos

6989 Followers, 559 Following, 3202 Posts – See Instagram photos and videos from Nelliina (@nelliinan)

Nelliina (@nelliinan) • Instagram-kuvat ja -videot

6 994 seuraajaa, 559 seurattavaa, 3 202 julkaisua.

Nelliina (@nelliinan) • Instagram photos and videos

Vintage, 2nd hand, knitting, DIY, gardening, vintage interior, food & family.

Nelliina on Instagram: “Se on jotenkin siistiä, kun on itse …

Nelliina Instagramissa : “Se on jotenkin siistiä, kun on itse neulotut villavaatteet käytössä. Tätä on vähän vaikeaa selittää, mutta en olisi uskonut pystyväni neulomaan oikeita käyttövaatteita 😄 Mutta sitkeästi opettelin, opettelin ja opettelin. Ja lopulta neuloin paidan jota kehtaan myös käyttää. Tämä oli ihan ensimmäinen neulomani villapaita. Syysloma on vahvasti ulkoilmapainotteinen ja 100% villa on ulkosalla mitä parhain materiaali. Paitani on islantilaista lettlopia ja pipo alafosslopia. Villa lämmittää, hengittää ja puhdistaa itse itseään. Kosteus ja kylmä ei haittaa.#lettlopi #icelandic #icelandicsweater #alafosslopi #islantilainenvillapaita #riddari #knitting #neuloosi #neulominen #käsityöt #istex #knittersofinstagram #nordicknitlife #nordicknitters”

627 Likes, 11 Comments – Nelliina (@nelliinan) on Instagram: “Se on jotenkin siistiä, kun on itse neulotut villavaatteet käytössä. Tätä on vähän vaikeaa…”

626 Likes, 11 Comments – Nelliina (@nelliinan) on Instagram: “Se on jotenkin siistiä, kun on itse neulotut villavaatteet käytössä. Tätä on vähän vaikeaa selittää, mutta en olisi uskonut pystyväni neulomaan oikeita käyttövaatteita 😄 Mutta sitkeästi opettelin, opettelin ja opettelin. Ja lopulta neuloin paidan jota kehtaan myös käyttää. Tämä oli ihan ensimmäinen neulomani villapaita. Syysloma on vahvasti ulkoilmapainotteinen ja 100% villa on ulkosalla mitä parhain materiaali. Paitani on islantilaista lettlopia ja pipo alafosslopia. Villa lämmittää, hengittää ja puhdistaa itse itseään. Kosteus ja kylmä ei haittaa.#lettlopi #icelandic #icelandicsweater #alafosslopi #islantilainenvillapaita #riddari #knitting #neuloosi #neulominen #käsityöt #istex #knittersofinstagram #nordicknitlife #nordicknitters”

Nelliina on Instagram: “Tää ihan just 7-vuotias valssaava …

699 Likes, 5 Comments – Nelliina (@nelliinan) on Instagram: “Tää ihan just 7-vuotias valssaava liehutukka on ihanin tyyppi Kuvakulmasta johtuen likka …

Nelliina on Instagram: “Villapaita valmiina retkeilykaudelle eli …

Nelliina Instagramissa : “Villapaita valmiina retkeilykaudelle eli syksyyn 🍁🍂 Tämä islantilainen on kolmas neulomani villapaita ja vitsit, että tykkään käsitellä lettlopi-lankaa 😊 Paitaa on kiva neuloa ja vielä kivempi käyttää. 100% villa lämmittää, hengittää ja paranee käytössä. Mitä sitä muuta vaatteelta voi toivoa.Tämä paita on muunnelma riddarista, jos joku ihmettelee mallia. Kustomoin paitaa omaan makuuni ja myös optimoin sen istumaan kuoritakin alle kuin nakutettu. Syyskuu, olen valmis 😄#riddari #icelandicsweater #islantilainenvillapaita #lettlopi #icelandic #nordicknitlife #nordicknitters #neuloosi #neulominen #knitting #knittersofinstagram #diy #villapaita #kirjoneule #istex #slowfashion #lopapeysa”

725 Likes, 19 Comments – Nelliina (@nelliinan) on Instagram: “Villapaita valmiina retkeilykaudelle eli syksyyn Tämä islantilainen on kolmas neulomani…”

725 Likes, 19 Comments – Nelliina (@nelliinan) on Instagram: “Villapaita valmiina retkeilykaudelle eli syksyyn 🍁🍂 Tämä islantilainen on kolmas neulomani villapaita ja vitsit, että tykkään käsitellä lettlopi-lankaa 😊 Paitaa on kiva neuloa ja vielä kivempi käyttää. 100% villa lämmittää, hengittää ja paranee käytössä. Mitä sitä muuta vaatteelta voi toivoa.Tämä paita on muunnelma riddarista, jos joku ihmettelee mallia. Kustomoin paitaa omaan makuuni ja myös optimoin sen istumaan kuoritakin alle kuin nakutettu. Syyskuu, olen valmis 😄#riddari #icelandicsweater #islantilainenvillapaita #lettlopi #icelandic #nordicknitlife #nordicknitters #neuloosi #neulominen #knitting #knittersofinstagram #diy #villapaita #kirjoneule #istex #slowfashion #lopapeysa”

Nelliina på Instagram: “Pitäisi kirjoittaa viimeinen …

48 Synes godt om, 3 kommentarer – Nelliina (@nelliinan) på Instagram: …

Nelliina on Instagram: “Mies ja uusi villapaita ja itseasiassa …

Nelliina on Instagram: “Mies ja uusi villapaita 🧶 ja itseasiassa myös tuo pipo on itse neulottu, se on Myssyfarmin DIY Farmesteri 🖤Tätä riddaria tuli tehtyä pitkään ja hartaasti, mutta tulihan siitä lopulta valmista huh!Tähän perään ne kuuluisat “en neulo piiiitkään aikaan villapaitaa” eli todennäköisesti aloitan huomenna seuraavan 😄#riddari #icelandicsweater #islantilainenvillapaita #nordicknitlife #nordicknitters #neuloosi #neulominen #lettlopi #myssyfarmi @myssyfarmi #pipo #farmesteri #kirjoneule #villapaita #knittersofinstagram #diy”

598 Likes, 12 Comments – Nelliina (@nelliinan) on Instagram: “Mies ja uusi villapaita ja itseasiassa myös tuo pipo on itse neulottu, se on Myssyfarmin …

598 Likes, 12 Comments – Nelliina (@nelliinan) on Instagram: “Mies ja uusi villapaita 🧶 ja itseasiassa myös tuo pipo on itse neulottu, se on Myssyfarmin DIY Farmesteri 🖤Tätä riddaria tuli tehtyä pitkään ja hartaasti, mutta tulihan siitä lopulta valmista huh!Tähän perään ne kuuluisat “en neulo piiiitkään aikaan villapaitaa” eli todennäköisesti aloitan huomenna seuraavan 😄#riddari #icelandicsweater #islantilainenvillapaita #nordicknitlife #nordicknitters #neuloosi #neulominen #lettlopi #myssyfarmi @myssyfarmi #pipo #farmesteri #kirjoneule #villapaita #knittersofinstagram #diy”

Nelliina on Instagram: “Ystävän virkkaama koru on kevään …

247 Likes, 1 Comments – Nelliina (@nelliinan) on Instagram: “Ystävän …

Nelliina on Instagram: “Täydellinen pari korviksia …

227 Likes, 2 Comments – Nelliina (@nelliinan) on Instagram: “Täydellinen …

Keywords: nelliinan instagram