Pyöräilykypärä naiset

Naisten pyöräilykypärät netistä – Intersport

Naisten pyöräilykypärät netistä | Intersport

Oletko ostamassa pyöräilykypärää? Tutustu vinkkeihimme, joiden avulla onnistut pyöräilykypärän valinnassa. Työmatkapyöräily – näin pääset alkuun! 14. syyskuuta, …

Tilaa naisten pyöräilykypärät netistä tai noudettavaksi myymälästä ✓ Laaja valikoima merkkituotteita.

Pyöräilykypärät – Stadium.fi

Meiltä löydät laajan valikoiman suojaavia pyöräilykypäriä aikuisille ja lapsille esimerkiksi merkeiltä POC ja Occano. Tänne on koottu kaikki naisten, miesten ja …

Pyöräilykypärät | Prisma verkkokauppa

Jupiter kypärä BMX 54-58 musta. 21,95 €. 30 pv alin hinta 17,95 €. Jupiter sport kypärä out-mold matta musta 52-56cm. 19,95 €. Jupiter sport kypärä out-mold …

Tervetuloa tutustumaan Prisman Pyöräilykypärät –valikoimaan. Meiltä löydät parhaat tuotteet arkeen sekä juhlaan. Lisäksi saat ostoksistasi bonukset kaupan päälle.

Pyöräilykypärät – Laatukypärät pyöräilyn … – Bikester

Pyöräilykypärät – Laatukypärät pyöräilyn asiantuntijalta │ Bikester.fi

Meiltä löydät uusimmat teknologiat ja viimeisimmät mallit pyöräilykypärien huippuvalmistajilta, kuten Giro, Abus, UVEX, KED ja Lazer. Pyöräilykypäriä on …

Pyöräilykypärät koko perheelle Bikesterilta! ✔ Huippumerkkejä kuten ABUS, POC, Bell, Giro ja Nutcase ✔ Valitse yli 2000 kypärän joukosta. Tervetuloa!

Pyöräilykypärät | Motonet Oy

Suojaa tärkein pääomasi pyöräilykypärällä! Motonetin laajasta valikoimasta löydät varmasti itsellesi ja perheenjäsenille sopivat kypärät.

Motonetin kattavasta valikoimasta löydät pyöräilykypärät, polkupyöräkypärät niin lapsille kuin aikuisillekin.

Pyöräilykypärät – Laaja valikoima | Budget Sport

Tutustu valikoimaamme ja tilaa pyöräilykypärä edullisesti netistä! … kun taas pyöräilykypärät naisille ja miehille ovat aikuisen päähän optimaalisesti …

Budget Sportilta löydät laajan valikoiman pyöräilykypäriä. Tutustu valikoimaamme ja tilaa pyöräilykypärä edullisesti netistä!

Pyöräilykypärät – Pyöräily – Urheilu – Verkkokauppa.com

Pyöräilykypärät – Pyöräily – Urheilu – Verkkokauppa.com

Verkkokauppa.com – Todennäköisesti aina halvempi · Pyöräilykypärät · Hövding Airbag 3.0 -turvatyyny, musta, S-L · Nutcase Little Nutty Lady Bug -pyöräilykypärä, 52 …

Verkkokauppa.com – todennäköisesti aina halvempi!

Pyöräilykypärät | Karkkainen.com verkkokauppa

Pyöräilykypärä on polkupyöräilijän ylivoimaisesti tärkein suojavaruste. Pyöräilykypärien käytön suosio on kasvanut pikkuhiljaa pyöräilyn suosion kasvaessa …

Pyöräilykypärä on polkupyöräilijän tärkein suojavaruste

Pyöräilykypärä on polkupyöräilijän ylivoimaisesti tärkein suojavaruste. Pyöräilykypärien käytön suosio on kasvanut pikkuhiljaa pyöräilyn suosion kasvaessa ja tämä näkyy myös entistä monipuolisimpina kypärävalikoimina kauppojen hyllyissä ja verkkokaupoissa. Myös tieliikennelaki vaatii kypärän käyttöä, vaikkei sen käyttämättömyydestä sakotetakaan Suomessa.

Miten pyöräilykypärä suojaa päätä?

Pyöräilykypärän suojavaikutus perustuu iskunvaimennukseen. Se ottaa iskun vastaan ja jakaa iskun pistemäistä voimaa tasaisemmalle alueelle lieventäen ja jopa estäen iskun aiheuttamia seurauksia ja päävammoja.

Oleellista kypärän suojavaikutuksen kannalta on, että kypärä sopii käyttäjänsä päähän ja suojaa varsinkin otsaa, sillä suurin osa iskuista kohdistuu otsan alueelle. Oleellista on myös, että pyöräilykypärä on oikein säädetty. Pyöräilykypärissä on leukahihnasäädön lisäksi myös kiristyssäädin, joka pitää kypärän aloillaan kaikissa tilanteissa.

Kypärän käyttö Suomessa

Pyöräilykypärän käyttöä Suomessa valvoo Liikenneturva. Liikenneturvan arvion mukaan yli 50 % suomalaisista käyttää pyöräilykypärää säännöllisesti.

Määrä onkin ollut tasaisesti kasvamaan päin ja tässä aikuisväestön muuttuneet asenteet ovat olleet suurena yksittäisenä tekijänä. Liikenneturvan mukaan alueelliset erot Suomessa kypärän käytölle ovat kuitenkin suuria.

Pyöräilykypärän valinta

Pyöräilykypärän valintaan liittyy muutama huomioitava perusasia. Tärkein näistä on kypärän istuvuus ja oikea koko. Kun kypärä tuntuu hyvältä ja sen saa säädettyä itselleen sopivaksi, on tärkein kypärän valintaan liittyvä ehto täytetty.

Pyöräilykypärän värillä on myös väliä. Värikäs kypärä näkyy paremmin kanssaliikkujille ja omalta osaltaan ehkäisee onnettomuuksia.

Kypärän käytettävyyden kannalta voi myös miettiä muun muassa ventilaatioaukkojen sopivuutta. Talvella pyöräilevä tarvitsee kypärän alle aluslakin. Myös kypärän päälle laitettavia viimalta ja kylmältä suojaavia huppuja on saatavilla. Myös pyöräilylasit tai mahdolliset silmälasit kannattaa sovittaa kypärää valitessa.

Pyöräilykypärän säilytys ja käyttöikä

Pyöräilykypärää ei pitäisi säilyttää liian lämpimässä tilassa, sillä se heikentää kypärän materiaaleja ja lyhentää sen elinikää. Säilytyksessä on hyvä huomioida myös se, ettei kypärään saisi kohdistua kolhuja ja iskuja.

Hyvin säilytetyn ja kolhuilta sekä iskuilta säästyneen pyöräilykypärän käyttöikä on kolmesta viiteen vuotta. Kolhun taikka iskun saanut kypärä tulisi vaihtaa hetimiten uuteen.

Pyöräilykypärien lisäksi meiltä löydät laajasti polkupyörät, pyöräilytekstiilit ja -varusteet. Tutustu jo vaikka tänään!

Naisten Pyöräilykypärät – Tilaa edullisesti netistä | Shopalike.fi

Naisten Harmaat Koon M Hengittävät Giro Maantie MIPS-kypärät alennuksella -30%. Stadium.fi. Giro Agilis Mips W Pyöräilykypärät MAT Charcoal/Mica MAT …

Vertaa ja tilaa Naisten Pyöräilykypäriä osoitteessa Shopalike.fi. Satojen verkkokauppojen valikoimasta löydät urheiluvarusteet joka lajiin. Mahdollinen ilmainen toimitus.

Keywords: pyöräilykypärä naiset