Sami sundvik instagram

Sami Sundvik (@sami_sundvik) • Instagram photos and videos

6418 Followers, 186 Following, 2238 Posts – See Instagram photos and videos from Sami Sundvik (@sami_sundvik)

Sami Sundvik on Instagram: “Päivän ensimmäinen ateria

Sami Sundvik Instagramissa : “Päivän ensimmäinen ateria :400 g highlanderin jauhelihaa, 200 g mustaherukoita, 150 g selleriä, 150 g (pakaste)pinaattia. Lyhyellä matematiikalla päivän vaadittavat puoli kiloa vihanneksia ja marjoja yhdellä aterialla.Kuitua tulee tuoteselosteiden ja Finelin mukaan aika tarkkaan 20 g. Siis tästä yhdestä ateriasta, jossa ei ole grammaakaan mitään viljatuotteita.Kuinka monessa lehtiartikkelissa ravitsemusterapeutit pelottelevat ketogeenisen ruokavalion kuiduttomuudesta ja siitä että se sisältää liian vähän kasviksia ? Aivan liian monessa.#aitoaruokaa #ketoosi”

110 Likes, 7 Comments – Sami Sundvik (@sami_sundvik) on Instagram: “Päivän ensimmäinen ateria : 400 g highlanderin jauhelihaa, 200 g mustaherukoita, …

110 Likes, 7 Comments – Sami Sundvik (@sami_sundvik) on Instagram: “Päivän ensimmäinen ateria :400 g highlanderin jauhelihaa, 200 g mustaherukoita, 150 g selleriä, 150 g (pakaste)pinaattia. Lyhyellä matematiikalla päivän vaadittavat puoli kiloa vihanneksia ja marjoja yhdellä aterialla.Kuitua tulee tuoteselosteiden ja Finelin mukaan aika tarkkaan 20 g. Siis tästä yhdestä ateriasta, jossa ei ole grammaakaan mitään viljatuotteita.Kuinka monessa lehtiartikkelissa ravitsemusterapeutit pelottelevat ketogeenisen ruokavalion kuiduttomuudesta ja siitä että se sisältää liian vähän kasviksia ? Aivan liian monessa.#aitoaruokaa #ketoosi”

Sami Sundvik on Instagram: “Sitten kun treenataan oikeasti …

Sami Sundvik Instagramissa : “Sitten kun treenataan oikeasti kovaa ja paljon, lihas- ja nivelkipuja tulee jossain vaiheessa varmasti.Lihashuolto, hyvä ruokavalio, riittävä määrä unta, salilla oikeat suoritustekniiikat ja hyvin suunniteltu treeniohjelma ovat tietenkin ensimmäiset asiat.Itse käytän Detrian Relaxant-voidetta säännöllisesti – tarvittaessa ennen treeniä, ja illalla ennen nukkumaanmenoa. Kannattaa kokeilla kipeille lihaksille myös ennen saunaa 👍”

31 Likes, 3 Comments – Sami Sundvik (@sami_sundvik) on Instagram: “Sitten kun treenataan oikeasti kovaa ja paljon, lihas- ja nivelkipuja tulee jossain …

31 Likes, 3 Comments – Sami Sundvik (@sami_sundvik) on Instagram: “Sitten kun treenataan oikeasti kovaa ja paljon, lihas- ja nivelkipuja tulee jossain vaiheessa varmasti.Lihashuolto, hyvä ruokavalio, riittävä määrä unta, salilla oikeat suoritustekniiikat ja hyvin suunniteltu treeniohjelma ovat tietenkin ensimmäiset asiat.Itse käytän Detrian Relaxant-voidetta säännöllisesti – tarvittaessa ennen treeniä, ja illalla ennen nukkumaanmenoa. Kannattaa kokeilla kipeille lihaksille myös ennen saunaa 👍”

Sami Sundvik on Instagram: “Toimii edelleen ☝️️”

Sami Sundvik Instagramissa : “Toimii edelleen ☝️️”

174 Likes, 7 Comments – Sami Sundvik (@sami_sundvik) on Instagram: “Toimii edelleen ☝️️”

174 Likes, 7 Comments – Sami Sundvik (@sami_sundvik) on Instagram: “Toimii edelleen ☝️️”

Sami Sundvik on Instagram: “Olen tässä muutamankin kerran …

Sami Sundvik on Instagram: “Olen tässä muutamankin kerran viime aikoina miettinyt onko ravinto- ja hyvinvointikeskustelu mennyt viimeisen kymmenen vuoden aikana parempaan vaiko huonompaan suuntaan.Varsinkin jos erehtyy Instagramissa lueskelemaan eri somevaikuttajien tekstejä, välillä kyllä .. no, vähän hämmentävä olo tulee. Lääkäri kertoo että pakastepizza on ihan yhtä hyvä ruoka kuin se itse tehty, tieteen ylivoimaa korostava mieshahmo ylistää lisäaineiden olevan pelkkää voittoa ja positiivista, ja kolmas kymmeniä tuhansia seuraajia omaava henkilö kertoo että ..no, niin hulluksi menis että jätän kertomatta.Niin tein nyt tästä ravintokeskustelusta tällaisen kolmen rivin tiivistelmän. Kun edes nämä kolme asiaa saatais ihmiset oppimaan ja ymmärtämään, on aika helppoa luvata että noin 90 % ravintoon liittyvistä ongelmista olis tällä ratkaistu.Ja ihan helvetin iso kasa lääkereseptejä jäis kirjoittamatta.Jos sitten joku tähän tulee sanomaan että kyllä se lisätty sokeri on oikein hyvä asia, ja lisäaineet varsinkin, niin siinä kohdassa voi jokainen miettiä kuka sen viestin maksaa.”

398 Likes, 15 Comments – Sami Sundvik (@sami_sundvik) on Instagram: “Olen tässä muutamankin kerran viime aikoina miettinyt onko ravinto- ja …

398 Likes, 15 Comments – Sami Sundvik (@sami_sundvik) on Instagram: “Olen tässä muutamankin kerran viime aikoina miettinyt onko ravinto- ja hyvinvointikeskustelu mennyt viimeisen kymmenen vuoden aikana parempaan vaiko huonompaan suuntaan.Varsinkin jos erehtyy Instagramissa lueskelemaan eri somevaikuttajien tekstejä, välillä kyllä .. no, vähän hämmentävä olo tulee. Lääkäri kertoo että pakastepizza on ihan yhtä hyvä ruoka kuin se itse tehty, tieteen ylivoimaa korostava mieshahmo ylistää lisäaineiden olevan pelkkää voittoa ja positiivista, ja kolmas kymmeniä tuhansia seuraajia omaava henkilö kertoo että ..no, niin hulluksi menis että jätän kertomatta.Niin tein nyt tästä ravintokeskustelusta tällaisen kolmen rivin tiivistelmän. Kun edes nämä kolme asiaa saatais ihmiset oppimaan ja ymmärtämään, on aika helppoa luvata että noin 90 % ravintoon liittyvistä ongelmista olis tällä ratkaistu.Ja ihan helvetin iso kasa lääkereseptejä jäis kirjoittamatta.Jos sitten joku tähän tulee sanomaan että kyllä se lisätty sokeri on oikein hyvä asia, ja lisäaineet varsinkin, niin siinä kohdassa voi jokainen miettiä kuka sen viestin maksaa.”

Sami Sundvik on Instagram: “Tästä tulee paras viikko ikinä ❤️”

Sami Sundvik on Instagram: “Tästä tulee paras viikko ikinä ❤️”

87 Likes, 1 Comments – Sami Sundvik (@sami_sundvik) on Instagram: “Tästä tulee paras viikko ikinä ❤️”

87 Likes, 1 Comments – Sami Sundvik (@sami_sundvik) on Instagram: “Tästä tulee paras viikko ikinä ❤️”

Sami Sundvik on Instagram: “Lisää Suplaa – ja tänään sitten …

Sami Sundvik Instagramissa : “Lisää Suplaa – ja tänään sitten ihan sarjan nimen mukaisesti Samin kanssa lasillisella. #hennessyparadis”

57 Likes, 3 Comments – Sami Sundvik (@sami_sundvik) on Instagram: “Lisää Suplaa – ja tänään sitten ihan sarjan nimen mukaisesti Samin kanssa lasillisella.…”

57 Likes, 3 Comments – Sami Sundvik (@sami_sundvik) on Instagram: “Lisää Suplaa – ja tänään sitten ihan sarjan nimen mukaisesti Samin kanssa lasillisella. #hennessyparadis”

Sami Sundvik on Instagram: “ ”

Sami Sundvik on Instagram: “👌”

85 Likes, 0 Comments – Sami Sundvik (@sami_sundvik) on Instagram: “ ”

85 Likes, 0 Comments – Sami Sundvik (@sami_sundvik) on Instagram: “👌”

Sami Sundvik on Instagram: “Oli useampikin juttu mitä mun ei …

111 Likes, 29 Comments – Sami Sundvik (@sami_sundvik) on Instagram: “Oli useampikin juttu mitä mun ei pitänyt koskaan tehdä. Yrittäjäksi ei ainakaan pitänyt …

Sami Sundvik on Instagram: “200 g highlanderia, 150 g …

Sami Sundvik on Instagram: “200 g highlanderia, 150 g avokadoa.Täydellistä 👌En väitä että ketogeeninen ruokavalio on absoluuttisesti maailman paras ja ehdottomasti kaikille ainoa oikea ruokavaliomalli, mutta muutama ylivertainen pointti tässä on :1. Kun keho on opetettu käyttämään rasvaa tehokkaasti energianlähteenä, pidemmätkään ateriavälit eivät aiheuta mitään ongelmia. En haluais elää kropassa joka huutaa hiilaria kahden-kolmen tunnin välein.2. Paasto vaikuttaa positiivisesti välittäjäaineiden tuotantoon. Parin viime viikon treeneissä fokus on ollut aivan käsittämätön, eikä se johdu stimulanteista. #aitoaruokaa #ketoosi”

136 Likes, 6 Comments – Sami Sundvik (@sami_sundvik) on Instagram: “200 g highlanderia, 150 g avokadoa. Täydellistä En väitä että ketogeeninen ruokavalio …

136 Likes, 8 Comments – Sami Sundvik (@sami_sundvik) on Instagram: “200 g highlanderia, 150 g avokadoa.Täydellistä 👌En väitä että ketogeeninen ruokavalio on absoluuttisesti maailman paras ja ehdottomasti kaikille ainoa oikea ruokavaliomalli, mutta muutama ylivertainen pointti tässä on :1. Kun keho on opetettu käyttämään rasvaa tehokkaasti energianlähteenä, pidemmätkään ateriavälit eivät aiheuta mitään ongelmia. En haluais elää kropassa joka huutaa hiilaria kahden-kolmen tunnin välein.2. Paasto vaikuttaa positiivisesti välittäjäaineiden tuotantoon. Parin viime viikon treeneissä fokus on ollut aivan käsittämätön, eikä se johdu stimulanteista. #aitoaruokaa #ketoosi”

Keywords: sami sundvik instagram